click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Αφαίρεση Ιών Laptop

Το laptop σου είναι αργό; Μήπως κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, βγάζει μπλε οθόνες ή εμφανίζει αναδυόμενα παράθυρα (pop-up); Μήπως κάποια άγνωστα (ψεύτικα) προγράμματα σου λένε πως έχεις ιούς και σε παρακινούν να τα αγοράσεις για να καθαρίσεις το laptop σου; Μην το κάνεις! Το laptop σου έχει προσβληθεί από ιούς και υπάρχει περίπτωση να χάσεις αρχεία ή σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στην iRepair μπορούμε να αφαιρέσουμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρρεαστούν τα αρχεία σου. Συνιστούμε επίσης να εγκαταστήσεις λογισμικό ασφαλείας για να αποτρέψεις μελλοντικές επιθέσεις απο ιούς.
Η αφαίρεση ιών, δούρειων ίππων ή spyware από ένα laptop είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Αν δεν εκτελεστεί σωστά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια δεδομένων. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εργάζονται με επιπλέον προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εαν χρειαστεί, γίνεται αντίγραφο ασφαλείας όλων σου των δεδομένων πριν προχωρήσουμε στον καθαρισμό.
Χρόνος επισκευής:
Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει το laptop σας. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες έως και λίγες μέρες.
Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:
Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εργασία για την αφαίρεση όλων των ιών και  κακόβουλου λογισμικού, καθώς και η επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του laptop. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση του λογισμικού ασφαλείας.
Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν:
  • το laptop είναι ξαφνικά αργό
  • δεν τρέχουν κάποια προγράμματα
  • τυχαία εμφανίζει μπλε οθόνες 
  • άγνωστα προγράμματα λένε πως έχεις ιούς

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: