click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Αυθεντικής Μητρικής Πλακέτας Apple MacBook Retina 12" 2017

Για την αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας Macbook απαιτείται εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία. Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε για την επισκευή των Macbook είναι αυθεντικά και τα προμηθευόμαστε απευθείας από την Apple. Εργαζόμαστε με διαγνωστικά, εργαλεία και διαδικασίες της Apple για να εξασφαλίσουμε πως η επισκευή του Macbook σου θα πραγματοποιηθεί επιτυχώς και με ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες, κάνε κλικ εδώ.
Χρόνος Επισκευής:
Η αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας MacBook είναι μια σύνθετη και χρονοβόρα διαδικασία. Ανάλογα με το μέγεθος της βλάβης αλλά και τις απαιτήσεις της κάθε επισκευής, μπορεί να χρειαστεί από λίγες ώρες έως και 7 εργάσιμες ημέρες για την ολοκλήρωση της. Για τα καταστήματα εκτός Αττικής, ο χρόνος επισκευής ενδέχεται να διαφέρει.
Κόστος Αντικατάστασης:
Το κόστος αντικατάστασης μητρικής πλακέτας εξαρτάται από τον τύπο αλλά και το μέγεθος της βλάβης που έχει η συσκευή σου. Κάλεσέ μας για περισσότερες πληροφορίες, σε πολλές περιπτώσεις μπορούμε να σου δώσουμε μια αρχική εκτίμηση τηλεφωνικώς.
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Αυθεντικής Μητρικής Πλακέτας Apple MacBook Retina 12" 2017 έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Αυθεντικής Μητρικής Πλακέτας Apple MacBook Retina 12" 2017 και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Αυθεντικής Μητρικής Πλακέτας Apple MacBook Retina 12" 2017 μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • 6 μήνες εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: