Ευκαιρίες Εργασίας

Είστε φανατικός της τεχνολογίας; Είστε ευτυχισμένοι όταν αντικαθιστάτε μια οθόνη φορητού υπολογιστή, μια οθόνη iPhone ή κάνετε την συγκόλληση ενός βύσματος τροφοδοσίας σε ένα φορητό υπολογιστή; Το να συμμετέχετε σε μια ομάδα από άτομα που αγαπούν την τεχνολογία, ακούγεται ως η ιδανική δουλειά για εσάς; Μπορείτε να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα με μια θέση εργασίας στα καταστήματα iRepair!

Ξεκινήσαμε ως ένα μικρό κατάστημα επισκευών στη Γλυφάδα και πλέον διαθέτουμε 29 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε σε συνεχή αναζήτηση για τους πιο ευφυείς, φιλικούς και εργατικούς τεχνικούς που μπορούμε να βρούμε!

Ιδιότητες που ψάχνουμε στους τεχνικούς μας:

Εξαίρετη εξυπηρέτηση πελατών
Θα πρέπει να μιλάτε με τους πελάτες κάθε μέρα και να είστε σε θέση να εξηγήσετε όλες τις επισκευές και την τεχνική γλώσσα ώστε να γίνεται κατανοητή προς αυτούς. Θα πρέπει να κρατάτε τους πελάτες ενήμερους για τις επισκευές και να ολοκληρώνετε τις επισκευές όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα επισκευής.

Υψηλό τεχνικό υπόβαθρο 
Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε τα πάντα για κάθε επισκευή που κάνουμε, μπορούμε να σας εκπαιδεύσουμε για ό, τι δεν γνωρίζετε, αλλά πρέπει να έχετε εμπειρία στις περισσότερες επισκευές που προσφέρουμε. Απαιτούνται τουλάχιστον 2 χρόνια προυπηρεσία σε παρόμοια θέση.

Γρήγορες, υψηλής ποιότητας επισκευές
Απαιτούμε οι τεχνικοί μας να προσφέρουν την ταχύτερη εξυπηρέτηση. Οι πελάτες μας προσδοκούν το καλύτερο από εμάς, και αυτό είναι που προσπαθούμε να τους δώσουμε, το 100 % του χρόνου μας. Αν αγαπάτε την τεχνολογία και σας αρέσει να εργάζεστε σκληρά σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον, στείλτε μας το βιογραφικό σημείωμα σας στο jobs@irepair.gr και δείτε αν ταιριάζετε στην ομάδα μας!

 

 


iRepair LIVE CHAT
Για κάθε απορία, μιλήστε μαζί μας.