click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
PC ή κονσόλα; Τι δεν πρέπει να λείπει από το gaming setup σου! Pin Tweet Share

PC ή κονσόλα; Τι δεν πρέπει να λείπει από το gaming setup σου!

26/06/2024

Μιλώντας για gaming setup το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα το desktop, το laptop ή η κονσόλα που έχεις επιλέξει να χρησιμοποιείς. Στην συνέχεια, έπεται η οθόνη ολοκληρώνοντας έτσι τους βασικούς «πρωταγωνιστές» του rig σου. Για να ζήσεις όμως μια ολοκληρωμένη εμπειρία gaming χρειάζεσαι και τα απαραίτητα περιφερειακά και αξεσουάρ. Ένας iRepair Expert θα πρότεινε τα παρακάτω.

Gaming chair για ατελείωτο παιχνίδι!

Εκ πρώτης όψεως οι καρέκλες gaming φαντάζουν μια πολυτέλεια, στην πράξη όμως η άνεση που προσφέρουν ανεβάζουν επίπεδο την gaming εμπειρία που απολαμβάνεις. Είτε είσαι hardcore gamer και κάθεσαι ώρες ατελείωτες μπροστά στον υπολογιστή είτε απλά σου αρέσει να binge-άρεις τις αγαπημένες σου σειρές τότε μια καρέκλα gaming με εργονομικό σχεδιασμό θα σου προσφέρει όλη τη στήριξη που χρειάζεσαι.

Headset για διαστημική gaming εμπειρία!

Το headset εξυπηρετεί πολλαπλές gaming ανάγκες. Πεντακάθαρος ήχος, μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για αδιάκοπη επικοινωνία με τους teammates είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που χρειάζεται να έχει το headset σου προκειμένου να απολαύσεις την gaming εμπειρία σου στο max. Κατά την επιλογή ενός gaming headset δώσε βάση στο βάρος, την συνδεσιμότητα και στην εφαρμογή τους. Το τελευταίο που θες είναι ένα headset που δεν «κάθεται» καλά κουράζοντας τα αυτιά σου.

 Keyboard & mouse γιατί κάθε second μετράει!

Απαραίτητη προσθήκη στο rig σου είναι ένα keyboard και ένα mouse ειδικά σχεδιασμένα για gaming. Η εργονομία και η ταχύτητα που προσφέρουν είναι αυτά που θα κάνουν την διαφορά στις high intense στιγμές που κάθε δευτερόλεπτο μετράει.

Οι κονσόλες έχουν και αυτές την χάρη τους!

Αν δεν απαρνείσαι με τίποτα την κονσόλα σου και το gaming στο PC είναι μόνο για ειδικές περιπτώσεις, να ξέρεις πως και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν αξεσουάρ που θα σου προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία των αγαπημένων σου παιχνιδιών. Από comfort grips για το Nintendo Switch μέχρι VR Headset για το PS5, μη παραλήψεις να αποκτήσεις τα αξεσουάρ που θα απογειώσουν το παιχνίδι σου.