click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Χριστουγεννιάτικη wishlist tech δώρων για κάθε τύπο Pin Tweet Share

Χριστουγεννιάτικη wishlist tech δώρων για κάθε τύπο

21/12/2023

Περίοδος αγάπης και μοιράσματος κι εσύ πρέπει να βρεις το κατάλληλο δώρο για να δωρίσεις τα Χριστούγεννα σε όλους αυτούς που αγαπάς.  Είτε επιλέξεις δώρο για gamer, για tech-freak, είτε για μια ταξιδιάρα ψυχή, με tech δώρο δύσκολα να πέσεις έξω, και αυτή η wishlist έχει έξυπνες επιλογές για κάθε τύπο της ζωής σου.

Πάμε μαζί μια βόλτα με το έλκηθρο στην Χριστουγεννιάτικη wishlist για να βρεις το ιδανικό δώρο που θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα των αγαπημένων σου!

Γκέημερ

Μαζί με τα μελομακάρονα θα φάει και ώρες μπροστά από την οθόνη ενώ προγραμματίζει game marathon για τις γιορτές. Είναι ο φίλος που περιμένει τις γιορτές πως και πως για να κάτσει στην αναπαυτική του gaming καρέκλα και να παραμείνει εκεί μέχρι να χρειαστεί να επιστρέψει πίσω στην καθημερινότητά του.

Τα ασύρματα Gamebuds είναι αυτά που θα του κάνουν την gaming εμπειρία του πιο διαδραστική.

Προτείνουμε:

Φάνσυ

Του αρέσει να εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές επιλογές του και να κάνει Χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις που θα τις θυμούνται όλοι γύρω του. Αυτόφωτη παρουσία μιας και το glitter έχει γίνει δεύτερο δέρμα και δεν θα μπορούσε η θήκη να μην είναι matchy με το εορταστικό outfit. Super dazzling!

Προτείνουμε:

Ξεχασιάρης

Φυσικά και δεν θυμάται  να φορτίσει το κινητό του πριν την ένδειξη μπαταρίας στο 1%. Και αυτές τις γιορτές θα καταλήξει με κλειστό κινητό, πίνοντας (φυσικά μόνος) και αμέριμνος Gluhwein.

Ένα powerbank θα δώσει την λύση και σε αυτόν τον φίλο, και σε σένα που συνεχώς τον ψάχνεις!

Προτείνουμε:

Ταξιδιάρης

Περιμένει τις γιορτές για να εξαφανιστεί από την πόλη με έτοιμη βαλίτσα απ’ τον Νοέμβρη. Προτιμά roadtrip καταστάσεις  και τη βρίσκει να ανακαλύπτει αχαρτογράφητα μέρη.

Η εναλλακτική του φύση θα συνδυάζεται ωραία με μία βάση κινητού για το αυτοκίνητο, για να βρίσκει εύκολα τον δρόμο του προορισμού του, αλλά και της επιστροφής!

Προτείνουμε:

Τέκφρικ

Τύπος ευκολάκι. Θα ψαχτεί για τα πιο καινούργια και smart gadgets. Έχει πρακτικό μυαλό και τα tech δώρα του απλουστεύουν τη ζωή και πάντα τον ενθουσιάζουν.

Χρειάζεται κάτι που θα τον κάνει να βρίσκεται συνεχώς online στο διαδίκτυο και με έναν φορτιστή ταχείας φόρτισης, θα τον βοηθήσεις σίγουρα να καταφέρει τον σκοπό του!

Προτείνουμε:

Λόουμπατζετ

Universal τύπος που του αρέσουν τα ωραία, τα χρήσιμα και τα πρακτικά. Θέλει να εντυπωσιάζει αλλά δεν θέλει να ξοδέψει πολλά για να το καταφέρει. Για αυτό και χρειάζεται κάτι που θα του είναι χρήσιμο και θα μπορεί να το χρησιμοποιεί παντού.

Ένα κορδόνι για το κινητό, θα του επιτρέπει να το φοράει πάνω του με άνεση στις μετακινήσεις του και θα  το συνδυάζει και με την αγαπημένη του θήκη. Win-win!

Προτείνουμε: