click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τα διαμάντια του Netflix και το κόλπο που ξέρουν λίγοι για να τα βρίσκεις Pin Tweet Share

Τα διαμάντια του Netflix και το κόλπο που ξέρουν λίγοι για να τα βρίσκεις

02/06/2023

Η λίστα του Netflix, με τις προτεινόμενες ταινίες και σειρές, μπορούν να σε οδηγήσουν σε απολαυστικές παραγωγές και περιεχόμενο. Βέβαια, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να βρεί κανείς κάτι καινούργιο για να παρακολουθήσει. Υπάρχει όμως ένα κόλπο, έτσι ώστε να βρίσκεις ότι ακριβώς χρειάζεσαι, μέσω των κωδικών του Netflix.

Οι κωδικοί του Netflix είναι βασισμένοι σε ένα σύστημα αριθμών που ανταποκρίνεται σε διαφορετικά είδη ή υποείδη, το οποίο χρησιμοποιεί ο αλγόριθμος για να τα κατηγοριοποιήσει και να διαμορφώσει τις προτάσεις του. Για παράδειγμα αντί για να ψάχνεις σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία, κάνεις αναζήτηση με τον αντίστοιχο κωδικό. Ο κάθε κωδικός, οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μέχρι τώρα το Netflix έχει 36.000 κωδικούς, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στην ιστοσελίδα και όχι στην εφαρμογή. 

Πώς βρίσκω το μυστικό menu του Netflix;

Στο netflix-codes.com υπάρχει ολόκληρη η λίστα, με τους κωδικούς, με περίπου 20 κατηγορίες και με ακόμη πιό ειδικούς κωδικούς για τις υποκατηγορίες. Για παράδειγμα, για τις ταινίες horror, έχει επιπλέον υποκατηγορίες, όπως horror ταινίες – βαθιά νερά, με zombie, εφηβικά και άλλα.

Πώς κάνω χρήση των κωδικών;

Ο καλύτερος τρόπος είναι η εγκατάσταση της επέκτασης του Netflix στο Chrome.

1. Πήγαινε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Chrome και κάνε αναζήτηση “Καλύτερη περιήγηση στο Netflix”.
2. Πάτησε προσθήκη στο Chrome.
3. Πάτησε προσθήκη επέκτασης.
4. Συνδέσου στον λογαριασμό σου στο Netflix, σε καινούργια σελίδα.

Στο πάνω μέρος της αρχικής του Netflix, θα φαίνεται μία νέα επιλογή- περιηγηθείτε σε όλα – δίπλα στην “Λίστα μου”. Πάτησέ το για να κάνει αναζήτηση χειροκίνητα ή μετακινήσου με scroll στα διαθέσιμα υποείδη. 

Ένας άλλος τρόπος είναι μέσα από την ιστοσελίδα με τους κωδικούς του Netflix, με τον εξής τρόπο:

1. Πήγαινε στην ιστοσελίδα netflix-codes.com στον υπολογιστή σου ή από το κινητό σου.
2. Βρές τη κατηγορία ή υποκατηγορία που θές.
3. Πάτησε τον κωδικό δίπλα από το είδος που θές.
4. Εάν έχεις συνδεθεί από συσκευή που έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή, τότε θα ανοίξει αυτόματα και θα σε κατευθύνει απευθείας στο είδος που επέλεξες. Εάν δεν έχεις την εφαρμογή εγκατεστημένη, θα ανοίξει το Netflix στην ιστοσελίδα του.
5. Πάτησε τον τίτλο που θές να δεις.

6. Και έτοιμοι για Netflix & chill!