click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Πώς να μπλοκάρω μηνύματα στο κινητό Pin Tweet Share

Πώς να μπλοκάρω μηνύματα στο κινητό

01/11/2022

Δεν είναι λίγες οι φορές που ευχήθηκες να μην λάβεις άλλα μηνύματα στο κινητό σου από προωθητικές ενέργειες ή από ύποπτα μηνύματα που έχουν ως στόχο να εξαπατήσουν τον παραλήπτη, αλλά δεν ήξερες αν γίνεται. Κι όμως, υπάρχει τρόπος να αποκλειστούν τα μηνύματα κειμένου στο κινητό σου, αλλά μπορεί να διαφέρει ελαφρώς ανάλογα με τη συσκευή που διαθέτεις.

Πως να μπλοκάρω μηνύματα στο Android

Άνοιξε την εφαρμογή Μηνύματα και πήγαινε στις Ρυθμίσεις. Επίλεξε “Αποκλεισμός Αριθμών και Μηνυμάτων” και στη συνέχεια επίλεξε “Αποκλεισμός Αριθμού” προσθέτοντας τον αριθμό που επιθυμείς να μη λαμβάνεις πλέον μηνύματα και κλήσεις.

Ένας άλλος τρόπος είναι να ανοίξεις την εφαρμογή Μηνύματα, να επιλέξεις τις τρεις κουκίδες στο επάνω μέρος της οθόνης και ύστερα “Αποκλεισμός Επαφής”.

Πως να ξεμπλοκάρεις έναν αποκλεισμένο αριθμό στο Android

Φυσικά και υπάρχει. Ανοίγοντας πάλι την εφαρμογή “Μηνύματα”, επίλεξε “Αποκλεισμένες Επαφές”. Εκεί θα εμφανιστεί η λίστα με τους αριθμούς τηλεφώνου που έχεις μπλοκάρει. Κάνει κλικ στο “X” δίπλα από τον αριθμό και αυτός ο αριθμός τηλεφώνου θα αφαιρεθεί από τις αποκλεισμένες επαφές. Τώρα θα μπορείς να λαμβάνεις ξανά κλήσεις και μηνύματα από αυτόν τον αριθμό.

Πως να μπλοκάρω μηνύματα έναν αριθμό στο iPhone

Oι 2 πιο εύκολοι τρόποι για να μπλοκάρεις ένα αρθμό είναι είτε από το Phone app είτε από το Messages app.

Από το Phone app, επίλεξε τις Πρόφατες κλήσεις και εντόπισε τον αριθμό που δε θέλεις να λαμβάνεις πλέον μηνύματα και κλήσεις. Ύστερα, πάτησε δίπλα από τον αριθμό το σύμβολο “i”, σκρόλλαρε προς τα κάτω και πάτησε την επιλογή “Block this Caller”

Στην περίπτωση που θέλεις να μπλοκάρεις κάποιον αριθμό που σου στέλνει μηνύματα, άνοιξε το Messages app, επίλεξε τις πληροφορίες του χρήστη στο επάνω μέρος της συζήτησης. Πάτησε στο “info” και “Block this Caller”.

Πως να ξεμπλοκάρεις έναν αποκλεισμένο αριθμό στο iPhone

Από τις Ρυθμίσεις της συσκευής σου, επίλεξε “Phone” και μετά “Blocked Contacts”. Θα εμφανιστεί μια λίστα από τους αριθμούς που έχεις μπλοκάρει. Μπορείς να τον αφαιρέσεις με 2 τρόπους. Είτε είναι να επιλέξεις “Edit” και στη συνέχεια τον σύμβολο μείον δίπλα από τον αριθμό είτε να σύρεις προς τα αριστερά τον αριθμό που θέλεις να ξεμπλοκάρεις.