click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Πώς να αφαιρέσεις τα memojis από το πληκτρολόγιο Pin Tweet Share

Πώς να αφαιρέσεις τα memojis από το πληκτρολόγιο

07/11/2019

Φαίνεται πως η Apple θέλει πολύ να αγαπήσεις τα Memoji της όμως πολλοί δεν είναι και οι μεγαλύτεροι φαν τους και θέλουν να τα ξεφορτωθούν από το πληκτρολόγιο των μηνυμάτων τους. 

Τα κινούμενα stickers προστέθηκαν στο iMessage το 2018 όμως μέχρι τώρα εμφανίζονταν μόνο σε κατόχους iPhone X ή μεταγενέστερων μοντέλων. Αυτό όμως τώρα άλλαξε με το iOS 13 που πρόσθεσε τα Memoji σχεδόν σε όλα τα iPhone. Δυστυχώς όμως για όσους δεν τα ήθελαν ποτέ στο πληκτρολόγιό τους, με το update αυτό, τα Memoji έμειναν πλέον στην κατηγορία των “FREQUENTLY USED” των emoji.

Με άλλα λόγια μπορεί εκεί που γράφεις μήνυμα να πατάς κατά λάθος ένα από αυτά τα αυτοκόλλητα χωρίς στην πραγματικότητα να είχες ποτέ πρόθεση να τα χρησιμοποιήσεις.

Αν λοιπόν είσαι ένας από αυτούς που δεν τα συμπαθούν και πολύ και θα ήθελες έστω να τα αφαιρέσεις από τη λίστα “FREQUENTLY USED” ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
 

  1. Άνοιξε το iMessage και άνοιξε μια οποιαδήποτε συνομιλία
  2. Κάνε swipe στη μπάρα με τις εφαρμογές και φτάσε στο τέλος της για να βρεις το εικονίδιο με τις τρεις τελείες και να το πατήσεις
  3. Πάτησε την επιλογή Edit  που εμφανίζεται πάνω αριστερά
  4. Αφαίρεσε το Memoji από τα sections “FAVORITES”  και “MORE APPS”
  5. Τέλος πάτησε Done

Στην περίπτωση βέβαια που το μετάνιωσες και θες να τα επαναφέρεις στο πληκτρολόγιό σου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις δύο φορές συνεχόμενα στη λίστα των “FREQUENTLY USED” emojis και θα επανέλθουν αυτόματα.