click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Πώς να ακυρώσεις τις συνδρομές σου σε iOS συσκευές Pin Tweet Share

Πώς να ακυρώσεις τις συνδρομές σου σε iOS συσκευές

24/10/2022

Το να κάνεις εγγραφή σε μια εφαρμογή είναι πολύ εύκολο, πόσες όμως φορές αξιοποίησες τη συνδρομή που πλήρωσες; Και πόσες ανανεώθηκε η συνδρομή σου χωρίς να θέλεις πραγματικά; Καθώς το κόστος ζωής αυξάνεται σε καθημερινή βάση, αξίζει πάντα να ελέγχεις εάν έχεις τυχόν εξερχόμενες πληρωμές από συνδρομές που μπορεί να μην χρειάζεσαι πλέον.

Η Apple διευκολύνει πολύ την ακύρωση συνδρομών που δεν θέλεις πλέον.

Εάν θέλεις να αποκτήσεις γρήγορα πρόσβαση σε μια πλήρη λίστα με όλες τις ενεργές συνδρομές του λογαριασμού σου, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Πήγαινε στις “Ρυθμίσεις” τις iOS συσκευή σου.
2. Πάτησε στο “Apple ID photo and nameplate” στο επάνω μέρος της σελίδας ρυθμίσεων.
3. Πάτησε το κουμπί “Subscriptions” στο κάτω μέρος των πρώτων τεσσάρων επιλογών μενού ακριβώς κάτω από την “Payment & Shipping”.
4. Θα εμφανιστεί μια λίστα με όλες τις Ενεργές και Ληγμένες συνδρομές σου.

Αυτή η διαδικασία σου επιτρέπει να ακυρώσεις εύκολα μια συνδρομή από τον λογαριασμό σου ή να εγγραφείς ξανά σε μια ανενεργή συνδρομή που μπορεί να είχες ακυρώσει στο παρελθόν. Πρέπει να θυμάσαι πως κάθε εγγραφή ανανεώνεται αυτόματα, εκτός εάν ακυρωθεί η συνδρομή τουλάχιστον μία ημέρα πριν από κάθε ημερομηνία ανανέωσης.

Εάν ακυρώσεις μια συνδρομή προτού παρέλθε η λήξη της, η εφαρμογή θα συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι το τέλος της περιόδου συνδρομής σου.

Σου έχουμε και μερικές επιπλέον χρήσιμες επιλογές που σου επιτρέπουν να μοιράζεσαι τις συνδρομές σου με την οικογένειά σου αυτόματα.

Αποδείξεις ανανέωσης

Μπορείς να επιλέξεις τις «Αποδείξεις ανανέωσης», οι οποίες αποστέλλονται αυτόματα για κάθε ανανέωση συνδρομής, για να διατηρείς τους λογαριασμούς σου ενημερωμένους. Εάν δεν επιλέξεις αυτή την επιλογή, οι αποδείξεις είναι πάντα διαθέσιμες στον λογαριασμό σου και από την ενότητα ιστορικού αγορών, σε περίπτωση που χρειαστεί να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτές σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαχειρίζεσαι τις συνδρομές σου και να βεβαιωθείς ότι δε θα συνεχίσουν να ανανεώνονταια αυτόματα. Στη συνέχεια, όταν λήξει η συνδρομή, μπορείς να αποφασίσεις εάν θέλεις να εγγραφείς ξανά σε μηνιαία ή ετήσια βάση.