click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Πρακτικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το AirTag Pin Tweet Share

Πρακτικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το AirTag

14/11/2022

Το AirTag είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να παρακολουθείς τα πράγματά σου (και όχι μόνο) και να νιώθεις την ασφάλεια πως δε θα χάσεις τα πολύτιμα αντικείμενα σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το έχεις συνδέσει με το app. Αρκεί ένα “πινγκ” και το εντόπισες.

Ένα αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό του είναι το ενσωματ­ωμένο απόρρητο, καθώς μόνο εσύ μπορείς να δεις που βρίσκεται. Τα δεδομένα τοποθεσίας και το ιστορικό δεν αποθηκεύονται ποτέ στο AirTag. Οι συσκευές που μεταδίδουν την τοποθεσία του AirTag σου παραμένουν επίσης ανώνυμες και τα δεδομένα τοποθεσίας κρυπτογραφούνται σε κάθε βήμα. Οπότε ούτε η Apple γνωρίζει την τοποθεσία του AirTag σου ή την ταυτότητα της συσκευής που σε βοηθά να το εντοπίσεις.

Συλλέξαμε 5 τρόπους που μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο.

Στο κολάρο του κατοικιδίου σου
Μπορείς να τοποθετήσεις το AirTag στο κολάρο του κατοιδίου σου, ειδικά αν έχεις μια αγάπη στις ξαφνικές εξοσρμήσεις χωρίς εσένα.


Στο drone
Η τοποθέτηση ενός AirTag στο επάνω μέρος του drone μπορεί αν σε βοηθήσει να το εντοπίσεις σε περίπτωση που βγεί εκτός πορείας, συντριβεί ή κλαπεί.

Φρόντισε να επιλέξεις μια στιβαρή θήκη που θα το προστατέψει και θα βοηθήσει να παραμείνει στη θέση του.

Στις αποσκευές σου
Δεν είναι λίγες οι φορές που ταξίδεψες, ειδικά με αεροπορικές εταιρίες, και το άγχος σου για τη μοίρα των αποσεκυών σου ήταν μεγάλο. Βάζοντας ένα ή δύο AirTags στις αποσκευές σου, ακόμα και εάν η αεροπορική εταιρεία τις “χάσει”, μπορείς να τους τις εντοπίσεις. Εκτός από αυτό το σενάριο, είναι εκπληκτικά χρήσιμο για τον εντοπισμό των παραδοτέων αποσκευών στη ζώνη αποσκευών.


Παρακολούθηση τοποθεσίας για άτομα με άνοια
Τα άτομα με Αλτσχάιμερ ή άλλης μορφής άνοιας μπορεί να χάσουν την ικανότητά τους να αναγνωρίζουν οικεία μέρη, επομένως δεν είναι ασυνήθιστο να περιπλανώνται, να χάνονται και να μπερδεύονται. Είναι σημαντικό, να τους ενημερώσετε πως μια συσκευή παρακολούθησης έχει τοποθετηθεί για τον εντοπισμό της τοποθεσίας τους. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν ειδικές συσκευές παρακολούθησης GPS για άτομα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα.

Στο ποδήλατο ή στο ηλεκτρικό πατίνι
Είναι από τους πιο βολικούς, οικονομικούς και φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους για να κινηθείς μέσα στην πόλη. Συχνά όμως είναι στόχος κλοπής και δυστυχώς, αν συμβεί αυτό, πολύ δύσκολα μπορείς να τα εντοπίσεις. Τοποθέτησε σε κρυφό σημείο ένα AirTag για να μπορέσεις να το εντοπίσεις στην περίπτωση που κλαπεί.