click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Γιατί είναι σημαντικό να επισκευάσετε την οθόνη του iPhone άμεσα Pin Tweet Share

Γιατί είναι σημαντικό να επισκευάσετε την οθόνη του iPhone άμεσα

06/08/2015

Το γυαλί της οθόνης αφής είναι ακριβώς αυτό, γυαλί! Αν το iPhone σας πέσει το πιο πιθανό αποτέλεσμα είναι να αποκτήσετε αυτόματα μια κατεστραμμένη οθόνη ή μια σπασμένη LCD. Εάν σπάσει η οθόνη του iPhone σας, το γυαλί μένει εκτεθειμένο.

Τα θρύψαλα από το σπασμένο γυαλί είναι αιχμηρά και μπορούν να σας βλάψουν κάθε φορά που τα δάχτυλά σας έρχονται σε επαφή με την οθόνη αφής ή κάθε φορά που ακουμπάτε το τηλέφωνο στο αυτί σας κατά την διάρκεια μιας κλήσης. Η iRepair, η εταιρία με την μεγαλύτερη εξειδίκευση στις επισκευές iPhone, συνιστά να επισκευάσετε την οθόνη σας, και σας δίνει μια γρήγορη εξήγηση γιατί είναι σημαντικό να το κάνετε άμεσα.

Πίσω από το γυαλί βρίσκεται η LCD οθόνη, που ευθύνεται γι’ αυτήν την υπέροχη εικόνα που απολαμβάνετε στην συσκευή σας. Εάν έχει προκληθεί ζημιά στο γυαλί της οθόνης αφής η LCD οθόνη είναι ευάλωτη καθώς μένει εκτεθειμένη κι έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος να προκληθεί ζημιά και σ’ αυτήν.

Εάν δημιουργηθεί βλάβη και στην οθόνη δεν θα εμφανίζεται τίποτα στην οθόνη, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την συσκευή σας και θα καταλήξετε να χρειαστεί να πληρώσετε περισσότερα για να επισκευάσετε το iPhone σας. Το επιπλέον κόστος ισχύει μόνο για την οθόνη αντικατάστασης του iPhone 3G και 3Gs καθώς από το iPhone 4 και έπειτα, η αντικατάσταση γίνεται συνολικά μιας κι από το εργοστάσιο είναι κολλημένα ως ένα ενιαίο κομμάτι. Για να προστατέψετε εξαρχής την συσκευή σας, επενδύστε σε μια προστασία οθόνης και σε μια ανθεκτική θήκη.

Στην περίπτωση μιας σπασμένης οθόνης, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί των iRepair, μπορούν εύκολα και γρήγορα να την αντικαταστήσουν, σε περίπου 20 λεπτά. Σε όποια πόλη κι αν μένετε, αναζητήστε ένα από τα 11 καταστήματα iRepair ή χρησιμοποιήστε την υπηρεσία courier που προσφέρει την δωρεάν αποστολή της συσκευής σας. Στην iRepair, η συσκευή σας επισκευάζεται την ίδια ημέρα παραλαβής της και την επόμενη ημέρα την έχετε ξανά στα χέρια σας με μια ολοκαίνουργια οθόνη και σε πλήρη λειτουργία!