click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Βήματα για να αποκρύψεις τις εφαρμογές από το iPhone σου Pin Tweet Share

Βήματα για να αποκρύψεις τις εφαρμογές από το iPhone σου

17/10/2022

Πόσες φορές ζαλίστηκες με τον όγκο των εφαρμογών στην αρχική του iPhone σου και ταλαιπωρήθηκες να βρεις το app για το οποίο ξεκλείδωσες το κινητό σου; Το να δημιουργήσεις φακέλους για να οργανώσεις τις εφαρμογές σου, είναι μια λύση, συχνά όμως κι αυτή δε σου προσφέρει την ευκολία που θέλεις.

Πώς θα αποκρύψω την εφαρμογή που θέλω;

Για να αποκρύψεις μια μεμονωμένη εφαρμογή στο iPhone σου, επίλεξε την και στη συνέχεια πάτησε παρατεταμένα πάνω της μέχρι να εμφανιστεί το μενού που εμφανίζεται στην εικόνα παρακάτω. Στη συνέχεια επίλεξε “Remove App” ή “Κατάργηση Εφαρμογής “ εάν έχεις τη συσκευή σου στα ελληνικά.

Στο σημείο αυτό θα σου εμφανιστούν 2 επιλογές: “Delete App” & “Remove from Home Screen”. Πατώντας “Remove from Home Screen” η εξαρμογή σου θα εξαφανιστεί από την αρχική σου οθόνη. Προσοχή! Μην επιλέξεις “Delete App” γιατί η εφαρμογή σου και τα δεδομένα της θα αφαιρεθούν εντελώς από τη συσκευή σου.

Κι αν θέλω να αποκρύψω παραπάνω από 1 εφαρμογή;

Για να αποκρύψεις μια σελίδα εφαρμογών, σύρε το δάχτυλό σου στη σελίδα που επιθυμείς και στη συνέχεια πάτησε παρατεταμένα σε ένα μέρος της οθόνης όπου δεν έχει εφαρμογές. Θα παρατηρήσεις πως τα apps σου δεν είναι πλέον στατικά και έχουν μια κίνηση στην οθόνη, έχοντας η κάθε μία στο πάνω αριστερό μέρος το σύμβολο “-” και μερικές κουκίδες να βρίσκονται στο κάτω μέρος της οθόνης.

Πάτησε τις κουκίδες στο κάτω μέρος της οθόνης και θα εμφανιστεί το μενού των σελίδων. Σε αυτό το στάδιο, μπορείς να καταργήσεις από την αρχική σου οθόνη ολόκληρη τη σελίδα με τις εφαρμογές που επιθυμείς.

Καλά, τις έκανα hide, τώρα πως μπορώ να τις βρω;

Είναι πολύ εύκολο! Οι εφαρμογές που απέκρυψες από την αρχική οθόνη εξακολοθούν να βρίσκονται στη συσκευή σου και τώρα είναι αποθηκευμένες στη Βιβλιοθήκη Εφαρμογών του iPhone σου.

Χρησιμοποίησε τη λειτουργία αναζήτησης που θα τη βρεις σύροντας δεξιά στη συσκευή σου. Πληκτρολόγησε το όνομα της εφαρμογής και μόλις εμφανιστεί επίλεξε την, θα ανοίξει κανονικά.

Και αν θέλω να επαναφέρω τη σελίδα που απέκρυψα;

Ακολούθησε την ίδια διαδικασία με αυτή που έκανες για να την αποκρύψεις. Πάτησε παρατεραμένα σε ένα σημείο στην οθόνη σου κι ύστερα πάτησε τις κουκκίδες στο κάτω μέρος. Θα εμφανιστούν οι σελίδες με τις εφαρμογές. Τίκαρε αυτή που θέλεις να επαναφέρεις κι όλα θα γίνουν όπως πριν!