click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Δεν βρίσκεις τα Airpods; Μάθε πώς να τα εντοπίζεις. Pin Tweet Share

Δεν βρίσκεις τα Airpods; Μάθε πώς να τα εντοπίζεις.

11/12/2020
Είναι μικρά, ανεξάρτητα και συχνά τα ακουμπάς κάπου που μετά δεν θυμάσαι που. Τι γίνεται όταν χάνεις τα αγαπημένα σου AirPods;

Ευτυχώς η Apple έχει προνοήσει τον τρόπο για να μπορέσεις να ανακαλύψεις τα ασύρματα AirPods ακουστικά σου αν δεν θυμάσαι που τα έχεις ακουμπήσει. Αρκεί να έχεις ενεργοποιήσει την Εύρεση (Find My), πριν τα χάσεις

Μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται για μια ανεξάρτητη ρύθμιση. Αν έχεις ρυθμίσει τη λειτουργία Εύρεση για το iPhone, iPad ή iPod touch που χρησιμοποιείς με τα AirPods, το iOS ενεργοποιεί αυτόματα αυτή την υπηρεσία και για τα AirPods σου!

Έτσι μπορείς να αναπαράγεις έναν ήχο αν βρίσκονται κοντά σου ή να δεις την τοποθεσία τους στον χάρτη, αν βρίσκονται μακριά.

Αναπαραγωγή ήχου

Εάν έχασες τα AirPods σου κάπου στο σπίτι και πιστεύεις ότι είναι κοντά σε συσκευή Apple και συνδεδεμένα με Bluetooth, τότε μπορείς να ακολουθήσεις 4 απλά βήματα:
 

  1. Άνοιξε την εφαρμογή Εύρεση
  2. Πάτησε στην καρτέλα Συσκευές
  3. Επίλεξε τα AirPods σου από τη λίστα
  4. Πάτησε Αναπαραγωγή ήχου
Τότε θα αρχίσουν να αναπαράγουν έναν ήχο, ο οποίος θα δυναμώνει σταδιακά μέχρι να τα βρεις και να δώσεις την εντολή να σταματήσει.
 
Προβολή AirPods σε χάρτη

Εάν τα AirPods σου είναι εκτός σπιτιού και πιστεύεις ότι ίσως τα έχασες, μπορείς να δεις την τοποθεσία τους.

Απ’ τον υπολογιστή σου:

  1. Άνοιξε το iCloud.com
  2. Συνδέσου με το Apple ID σου
  3. Άνοιξε την εφαρμογή Εύρεση iPhone
  4. Κάνε κλικ στην επιλογή Όλες οι συσκευές και στα AirPods
Απ’ το iPhone, iPad ή iPod touch:
  1. ‘Ανοιξε την εφαρμογή Εύρεση
  2. Διάλεξε την καρτέλα Συσκευές
  3. Επίλεξε τα AirPods   
Αν τα ακουστικά σου δεν είναι συνδεδεμένα ή έκλεισαν από μπαταρία, θα δεις την ώρα και την τοποθεσία της τελευταίας τους σύνδεσης. Αν πάλι βρίσκονται χωριστά το ένα από το άλλο, βλέπεις μόνο τη μία τοποθεσία στον χάρτη. Πρέπει να βρεις το ένα ακουστικό, να το τοποθετήσεις στη θήκη του και στη συνέχεια να ανανεώσεις τον χάρτη για να βρεις και το δεύτερο.
 
Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει την Εύρεση πριν την απώλεια των ακουστικών, θα σου εμφανιστεί το μήνυμα «Δεν βρέθηκε τοποθεσία». Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να αναπαράγεις ήχο, αλλά ενδέχεται να μπορείς να λάβεις πληροφορίες για την τελευταία γνωστή τοποθεσία τους. Τέλος, εάν τα AirPods σου συνδεθούν ξανά, θα λάβεις μια ειδοποίηση στο iPhone, στο iPad ή στο iPod touch με το οποίο ήταν συνδεδεμένα.