Επισκευή iPad 6 (9.7'' 2018)


Το iPad 6 κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018. Διαθέτει μεταξύ άλλων retina 9.7'' οθόνη, πανίσχυρο επεξεργαστή για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα. Πίσω κάμερα 8 megapixels, μπροστινή κάμερα 1,2 megapixel και την λειτουργία "Retina Flash" που μετατρέπει όλη την οθόνη σε flash, για καλύτερα αποτελέσματα όταν παίρνουμε selfie φωτογραφίες με την μπροστινή κάμερα σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό. Επίσης, είναι συμβατό με το Apple Pencil.

Στην iRepair σχεδόν όλες οι επισκευές σε iPad 6 (9.7'' 2018) ολοκληρώνονται μέσα σε μόλις λίγες ώρες! Γνωρίζουμε πως το iPad είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στην καθημερινότητα σας και εάν χαλάσει θέλετε να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατόν... εμείς μπορούμε να το πετύχουμε!

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος του iPad 6 (9.7'' 2018) που έχει σπάσει ή χαλάσει. Έχουμε εξειδίκευση στις επισκευές iPad που έχουν υποστεί βλάβη από νερό ή ακόμα και σε προβλήματα της μητρικής πλακέτας. Ακόμα και εάν σας έχουν πει πως δεν επισκευάζεται το iPad σας, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις εμείς μπορούμε να το φτιάξουμε!

Σε όλα μας τα καταστήματα, ο χώρος που επισκευάζουμε το iPad σας είναι ειδικά σχεδιασμένος να είναι σε κοινή θέα. Είτε γιατί θέλετε να ικανοποιήσετε απλά την περιέργεια σας, είτε γιατί νιώθετε ασφαλείς ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προσωπικά, μπορείτε να βλέπετε το iPad σας την ώρα που το επισκευάζουμε. Αλήθεια, γιατί η επισκευή του iPad σας να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες;


Για να βρείτε το μοντέλο του iPad σας μπορείτε να κοιτάξετε στην πίσω πλευρά του iPad. Κωδικοί μοντέλου iPad 6 (9.7'' 2018): A1893, A1964

Επιλέξτε την επισκευή iPad 6 (9.7'' 2018) που χρειάζεστε:Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς
Οδηγός Διάγνωσης

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

1o
Bήμα
Επιλέξτε την συσκευή σας

2o
Bήμα
Επιλέξτε το μοντέλο σας

  ΠΙΣΩ

  3o
  Bήμα
  Επιλέξτε το σφάλμα της συσκευής σας

   ΠΙΣΩ
   ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
   
   iRepair LIVE CHAT
   Για κάθε απορία, μιλήστε μαζί μας.