click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Πλήκτρων Έντασης Ήχου iPhone 5C

Χάλασαν τα πλήκτρα έντασης του iPhone σας και δεν αυξομειώνεται η ένταση όταν τα πατάτε; Εάν τα πλήκτρα έντασης ήχου της συσκευής σας δεν λειτουργούν σωστά, μπορούμε μέσα σε μόλις 20 λεπτά να επιδιορθώσουμε την βλάβη!
Τι περιλαμβάνει η επισκευή πλήκτρων έντασης:
Στο κόστος επισκευής πλήκτρων έντασης ήχου συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό, η εργασία και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.
Χρόνος επισκευής:
Εάν μας φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα iRepair μπορούμε να επισκευάσουμε τα πλήκτρα έντασης όσο εσείς περιμένετε… συνήθως σε λιγότερο από 30 λεπτά! Εάν μας τη στείλετε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε, την επισκευάζουμε και τη στέλνουμε πίσω την ίδια μέρα που την παραλάβαμε.
Σχετικά με την επισκευή:
Τα πλήκτρα έντασης του ήχου είναι κομμάτι ενός σύνθετου ανταλλακτικού που συμπεριλαμβάνει τo φλας, τον διακόπτη σίγασης και την είσοδο ακουστικών. Αυτό σημαίνει πως η εφ΄όρου ζωής εγγύηση που παρέχουμε καλύπτει και αυτά τα εξαρτήματα, καθώς αντικαθίστανται και αυτά μαζί.
Τα πλήκτρα έντασης ήχου μπορεί να χρειάζονται αντικατάσταση εάν:
  • πατιούνται αλλά δεν ανταποκρίνονται
  • πατιούνται μόνα τους
  • ο ήχος αυξομειώνεται με ένα πολύ ελαφρό άγγιγμα των πλήκτρων
  • δεν πατιούνται καθόλου
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Πλήκτρων Έντασης Ήχου iPhone 5C έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Πλήκτρων Έντασης Ήχου iPhone 5C και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Πλήκτρων Έντασης Ήχου iPhone 5C μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • Εφ' όρου ζωής εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: