click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Πίσω Κάμερας Premium iPhone X

Δεν ανοίγει η κάμερα του iPhone σας; Μήπως οι φωτογραφίες σας βγαίνουν θολές ή ο φακός δεν εστιάζει; Θέλετε να λυθεί το πρόβλημα αυτό άμεσα; Στα iRepair αντικαθιστούμε την κάμερά σας και την επαναφέρουμε σε πλήρη λειτουργικότητα, σε χρόνο μηδέν!
Τι περιλαμβάνει η αλλαγή κάμερας:
Στο κόστος αλλαγής πίσω κάμερας συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό, η εργασία και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.
Χρόνος επισκευής:
Εάν μας φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα iRepair μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κάμερα όσο εσείς περιμένετε… συνήθως σε λιγότερο από 20 λεπτά! Εάν μας τη στείλετε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε, την επισκευάζουμε και τη στέλνουμε πίσω την ίδια μέρα που την παραλάβαμε.
Η κάμερα μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση εάν:
  • δεν λειτουργεί
  • οι φωτογραφίες βγαίνουν θολές
  • οι φωτογραφίες έχουν στίγματα
  • η εφαρμογή της κάμερας δεν ανοίγει
*Υπάρχει περίπτωση για τη βλάβη που παρουσιάζει η συσκευή σας, να μην φταίει η πίσω κάμερα αλλά να είναι πρόβλημα της μητρικής πλακέτας. Μη σας ανησυχεί, μπορούμε να επέμβουμε και στη μητρική πλακέτα! Μπορούμε με μια γρήγορη διάγνωση να σας ενημερώσουμε που οφείλεται το πρόβλημα της συσκευής σας.
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Πίσω Κάμερας Premium iPhone X έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Πίσω Κάμερας Premium iPhone X και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Πίσω Κάμερας Premium iPhone X μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • Εφ' όρου ζωής εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: