click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Κεραίας Wi-Fi iPhone 7 Plus

Μήπως η συσκευή σας δεν μπορεί να συνδεθεί ή δεν μπορεί καθόλου να εντοπίσει δίκτυα; Mήπως το σήμα είναι συνεχώς χαμηλό ή ακόμη και ανύπαρκτο; Εάν η Wi-Fi κεραία σας δεν λειτουργεί σωστά μπορούμε να την αντικαταστήσουμε μέσα σε 20 λεπτά.
Τι περιλαμβάνει η επισκευή:
Στο κόστος επισκευής της Wi-Fi κεραίας συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό, η εργασία και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.
Χρόνος επισκευής:
Εάν μας φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα iRepair μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κεραία του Wi-Fi  όσο εσείς περιμένετε… συνήθως σε περίπου 20 λεπτά! Εάν μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε, την επισκευάζουμε και την στέλνουμε πίσω την ίδια ημέρα που την παραλάβαμε.
Η κεραία Wi-Fi  μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση εάν:
  • η συσκευή δεν βρισκει δίκτυα
  • η συσκευή δεν μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα Wi-Fi
  • το σήμα είναι χαμηλό ή ανύπαρκτο
*Εαν η επιλογή του Wi-Fi στις ρυθμίσεις είναι γκρι ή έχετε χαμηλό σήμα (ακόμη και μετά την αντικατάσταση της κεραίας του Wi-Fi) τότε αυτό σημαίνει οτι χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση του Wi-Fi IC (τσιπάκι) στην μητρική πλακέτα. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τσιπάκι του Wi-Fi στην μητρική πλακέτα σε 1-7 μέρες. Είμαστε μία από τις ελάχιστες εταιρείες παροχής υπηρεσιών iPhone σε όλο τον κόσμο που μπορούν να αντικαταστήσουν το τσιπάκι του Wi-Fi στην μητρική πλακέτα του iPhone. Σας παρέχουμε 6 μήνες εγγύηση για την επισκευή της μητρικής πλακέτας.
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Κεραίας Wi-Fi iPhone 7 Plus έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Κεραίας Wi-Fi iPhone 7 Plus και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Κεραίας Wi-Fi iPhone 7 Plus μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • Εφ' όρου ζωής εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: