click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Βρεγμένου iPhone 6

Βράχηκε το iPhone σας; Μήπως έπεσε στη θάλασσα, στην πισίνα ή ακόμα και στην τουαλέτα; Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις επισκευές ζημιάς από νερό σε iPhone. Εάν μας φέρετε τη συσκευή σας σε ένα από τα καταστήματα iRepair την ίδια μέρα που βράχηκε, η πιθανότητα να το επισκευάσουμε είναι πάνω από 90%!
Χρόνος επισκευής:
Είτε μας φέρετε το βρεγμένο iPhone σας σε ένα κατάστημα iRepair είτε το στείλετε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε, θα χρειαστούν από 1-7 ημέρες για να το επισκευάσουμε, αναλόγως το μέγεθος και το είδος της ζημιάς που έχει υποστεί.
Τι περιλαμβάνεται στο κόστος επισκευής:
Η επισκευή συμπεριλαμβάνει πλήρη αποσυναρμολόγηση και καθαρισμό όλων των εξαρτημάτων της συσκευής ξεχωριστά, καθαρισμό με υπερήχους και μικροεπισκευές στη μητρική πλακέτα εφόσον χρειαστούν. Εάν χρειαστεί να γίνει αλλαγή κάποιου ανταλλακτικού ή επισκευή σε επίπεδο μικροτσίπ στην μητρική πλακέτα, σας ενημερώνουμε για τυχόν επιπλέον κόστος πριν προχωρήσουμε στην επισκευή.
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Βρεγμένου iPhone 6 έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Βρεγμένου iPhone 6 και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Βρεγμένου iPhone 6 μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • 6 μήνες εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: