click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Βρεγμένου Galaxy Note 2

Μήπως κατά λάθος βράχηκε το κινητό σου; Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της iRepair κατέχουν εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις επισκευές ζημιάς από νερό. Φέρε μας τη συσκευή σου σε ένα από τα καταστήματα iRepair την ίδια μέρα που βράχηκε και υπάρχει πάνω από 90% πιθανότητα να την επισκευάσουμε!
Χρόνος επισκευής:
Είτε επιλέξεις να φέρεις τη βρεγμένη συσκευή σου σε ένα κατάστημα iRepair είτε να μας τη στείλεις μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε, θα χρειαστούν από 1 έως 7 ημέρες για να το επισκευάσουμε, ανάλογα με το μέγεθος και το είδος της ζημιάς που έχει υποστεί.
Τι περιλαμβάνεται στο κόστος επισκευής:
Η επισκευή περιλαμβάνει την πλήρη αποσυναρμολόγηση και τον καθαρισμό όλων των εξαρτημάτων της συσκευής ξεχωριστά, καθαρισμό με υπερήχους και μικροεπισκευές στη μητρική πλακέτα εφόσον αυτές κριθούν απαραίτητες. Το κόστος του καθαρισμού είναι 40,65€ + ΦΠΑ. Εάν χρειαστεί να γίνει αντικατάσταση κάποιου ανταλλακτικού ή κάποια επισκευή σε επίπεδο μικροτσίπ στη μητρική πλακέτα, σε ενημερώνουμε για το ενδεχόμενο επιπλέον κόστος πριν προχωρήσουμε στην επισκευή. 
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Βρεγμένου Galaxy Note 2 έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Βρεγμένου Galaxy Note 2 και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Βρεγμένου Galaxy Note 2 μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • 6 μήνες εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: