click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Αντικατάσταση ic ήχου iPhone

Δεν λειτουργεί το μικρόφωνο του iPhone 4 σας κατά την διάρκεια των κλήσεων αλλά λειτουργεί σε άλλες εφαρμογές όπως το Skype ή το Viber; Αν συμβαίνει αυτό, το πρόβλημα της συσκευής είναι στο ολοκληρωμένο κύκλωμα του ήχου (Audio IC). Είμαστε ένα από τα λίγα κέντρα επισκευών παγκοσμίως που μπορούν να επισκευάσουν επιτυχως το συγκεκριμένο πρόβλημα στο iPhone 4. Έχουμε 99% ποσοστό επιτυχίας στην επισκευή της συγκεκριμένης βλάβης. 
Μπορούμε να επισκευάσουμε το IC ήχου του iPhone 4 σας σε περίπου 2 ώρες. 
Προσοχή: Εάν ένας μη έμπειρος τεχνικός προσπαθήσει να κάνει αυτή την επισκευή, μπορεί να προκαλέσει μη επιδιορθώσιμη βλάβη στο ολοκληρωμενο κύκλωμα αφής, στον επεξεργαστή, στη μνήμη ή στο κεντρικό κύκλωμα ήχου, με αποτέλεσμα να αχρηστευθεί η συσκευή σας. 
Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε μόνοι σας αν το πρόβλημα είναι στο μικρόφωνο ή στο Audio IC: 
Κάντε μια ηχογράφηση με την εφαρμογή μαγνητοφώνου της συσκευής. Αν ο ήχος ηχογραφείται τότε το πρόβλημα είναι στο Audio IC. Αν ο ήχος δεν ηχογραφείται τότε έχει χαλάσει το μικρόφωνο.
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Αντικατάσταση ic ήχου iPhone έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Αντικατάσταση ic ήχου iPhone και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Αντικατάσταση ic ήχου iPhone μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • 6 μήνες εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: