click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Αντικατάσταση Κρυστάλλου Αφής + Οθόνης Premium LCD iPad Pro 9.7"

Έσπασαν μαζί το κρύσταλλο αφής και η LCD οθόνη του iPad σας; Μην ανησυχείτε, συμβαίνει συνέχεια. Θέλετε να επισκευαστεί το iPad σας σήμερα κιόλας; Στην iRepair αντικαθιστούμε την LCD οθόνη και το κρύσταλλο αφής και επαναφέρουμε το iPad σας σε πλήρη λειτουργικότητα και εμφάνιση μέσα σε λίγες μόνο ώρες!
Τι περιλαμβάνει η επισκευή:
Στο κόστος επισκευής κρυστάλλου αφής και οθόνης LCD συμπεριλαμβάνονται τα ανταλλακτικά, η εργασία και η εφ΄όρου ζωής εγγύηση καλής λειτουργίας.
Χρόνος επισκευής:
Εάν μας φέρετε το iPad σας σε ένα από τα καταστήματα iRepair μπορούμε να αντικαταστήσουμε το κρύσταλλο και την LCD μέσα σε λίγες ώρες! Εάν μας στείλετε την συσκευή μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε, την επισκευάζουμε και την στέλνουμε πίσω την ίδια μέρα που την παραλάβαμε.
Το κρύσταλλο αφής και η οθόνη LCD μπορεί να χρειάζονται αντικατάσταση εάν: 
έχουν σπάσει ή δεν λειτουργούν
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Αντικατάσταση Κρυστάλλου Αφής + Οθόνης Premium LCD iPad Pro 9.7" έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Αντικατάσταση Κρυστάλλου Αφής + Οθόνης Premium LCD iPad Pro 9.7" και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Αντικατάσταση Κρυστάλλου Αφής + Οθόνης Premium LCD iPad Pro 9.7" μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • Εφ' όρου ζωής εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.