click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος συσκευής

Έλεγξε την συσκευή σου και πάρε την γραπτή πιστοποίηση των iRepair Experts

Έχεις smartphone ξεχασμένο στο συρτάρι σου και θες να το πουλήσεις κερδίζοντας χρήματα;

Αύξησε την αξία πώλησης και κέρδισε επιπλέον χρήματα συνοδεύοντας τη συσκευή σου με τη γραπτή πιστοποίηση ποιοτικού ελέγχου που θα λάβεις από τους iRepair Experts. Η γραπτή πιστοποίηση δίνει αξιοπιστία σ’ εσένα ως πωλητή για την κατάσταση της συσκευής που πουλάς και ταυτόχρονα δίνει ασφάλεια στον πιθανό αγοραστή για τη λειτουργικότητα και τη γνησιότητα της συσκευής που ενδιαφέρεται να αγοράσει.

Θέλεις να αγοράσεις μεταχειρισμένη συσκευή και θέλεις να βεβαιωθείς ότι είναι αξιόπιστη και λειτουργική;

Βεβαιώσου άμεσα  ότι η συσκευή που σε ενδιαφέρει να αγοράσεις είναι αξιόπιστη, 100% λειτουργική με εγγύηση ότι δεν θα σου εμφανίσει προβλήματα μετά την αγορά της και ότι η τιμή πώλησης είναι εφάμιλλη με την πραγματική της αξία.

Έχεις ανασφάλεια ότι κάτι δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε και θέλεις να νιώθεις σιγουριά ότι κάποια στιγμή δεν θα σε εγκαταλείψει;

Μήπως η συσκευή σου δεν λειτουργεί όπως παλιά και εντοπίζεις προβλήματα κατά τη χρήση της;

Πχ. Μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Κακός ή διακεκομμένος ήχος κατά τη διάρκεια των κλήσεων; Θολές φωτογραφίες;

Αν κατά τη χρήση της συσκευής σου νιώθεις ότι η εμπειρία σου έχει αλλάξει και ότι κάποιες λειτουργίες δεν αποδίδουν όπως παλιά, μέσω του δωρεάν διαγνωστικού ελέγχου που μπορείς να κάνεις σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα iRepair, γίνεται αξιολόγηση της συσκευής και εντοπίζεται άμεσα το θέμα που σου δημιουργούσε προβλήματα κατά τη χρήση της.

Nέα υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικού Ελέγχου από τους iRepair Experts

Με την νέα υπηρεσία του Δωρεάν Διαγνωστικού Ελέγχου της iRepair  έχεις στα χέρια σου τις απαντήσεις που χρειάζεσαι για την κατάσταση της συσκευής σου. Ο ενδελεχής ποιοτικός έλεγχος από τους iRepair Experts σε συνδυασμό με την εφαρμογή του παγκόσμια διακεκριμένου λογισμικού διαγνωστικού ελέγχου NSYS, παρέχει  την πιο αξιόπιστη λύση για μια ολοκληρωμένη, γρήγορη και διεξοδική δοκιμή της συσκευής, με  λεπτομερή διαγνωστική αναφορά για την κατάσταση της συσκευής αλλά και γραπτή πιστοποίηση.

Διαθέσιμη υπηρεσία σε όλα τα καταστήματα iRepair

Πώς γίνεται η διαδικασία του ελέγχου;

Ένας iRepair Expert θα φροντίσει να ελέγξει την  εξωτερική κατάσταση της  συσκευής σου και στη συνέχεια με την χρήση του λογισμικού αξιολόγησης NSYS θα προχωρήσει σε πλήρη διαγνωστικό έλεγχο όπου θα εντοπιστούν τυχόν software ή hardware προβλήματα στη συσκευή σου. Η διαδικασία του διαγνωστικού ελέγχου μπορεί να γίνει σε iOS και Android συσκευές, ολοκληρώνεται σε μόλις 5 λεπτά και παρέχεται γραπτή πιστοποίηση ποιοτικού ελέγχου από την iRepair.

H υπηρεσία ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικού Ελέγχου είναι διαθέσιμη  σε όλα τα καταστήματα iRepair και σημεία service iRepair εντός των καταστημάτων Public .