click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Franchise Business: «Αντί να χτίσεις κάτι από το μηδέν, επιλέγεις την iRepair, ένα καταξιωμένο και δημοφιλές brand που οι πελάτες ήδη γνωρίζουν, καταλαβαίνουν και εμπιστεύονται» Pin Tweet Share

Franchise Business: «Αντί να χτίσεις κάτι από το μηδέν, επιλέγεις την iRepair, ένα καταξιωμένο και δημοφιλές brand που οι πελάτες ήδη γνωρίζουν, καταλαβαίνουν και εμπιστεύονται»

07/03/2017

Η ετήσια- επετειακή- έκδοση του περιοδικού Franchise Business  που μόλις κυκλοφόρησε, φιλοξενεί συνέντεξη του Διευθύνοντα Συμβούλου της αλυσίδας καταστημάτων iRepair, κ. Christopher Humbert.  Στη συνέντευξη, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην τεράστια επιτυχία επέκτασης αλλά και στα προνόμια των franchise που ανοίγουν με το brand name της iRepair που είναι πλέον απόλυτα ταυτισμένο με το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα. 

Πόσο σημαντικό και γιατί είναι το franchise στην επιχειρηματικότητα και στην οικονομία;

«Το βασικό πλεονέκτημα της επιλογής franchise, σε αντίθεση με το να χτίσεις κάτι από το μηδέν, είναι ότι επιλέγεις ένα καταξιωμένο και δημοφιλές brand που οι πελάτες ήδη γνωρίζουν, καταλαβαίνουν και εμπιστεύονται. Και είναι πολύ σημαντικό για την επιχειρηματικότητα γιατί αυτή η επιλογή μπορεί να θεωρηθεί ως ενθάρρυνση εισόδου νέων επιχειρήσεων στην αγορά, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο της αποτυχίας. Ένα franchise επωφελείται από το ήδη υπάρχον εμπορικό σήμα και επιχειρηματική ταυτότητα, το marketing και το μερίδιο της αγοράς αποκτώντας παράλληλα την εμπειρία και την τεχνογνωσία που είναι απαραίτητη για να αυξήσει τις πιθανότητες επιτυχίας.»

Ποια είναι η πρόταση franchise της εταιρείας σας και γιατί ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

«Ένας υποψήφιος συνεργάτης της iRepair έχει όλα τα πλεονεκτήματα της επιλογής μιας ολοκληρωμένης εμπορικής πρότασης απόλυτα προσαρμοσμένης και ταυτόχρονα απόλυτα ευέλικτης στις τάσεις της αγοράς. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όταν η οικονομία είναι προβληματική, οι άνθρωποι θα στραφούν στην οικονομική λύση και θα επιλέξουν να επισκευάσουν τη συσκευή τους, αντί να την αντικαταστήσουν. Όταν η οικονομία βρίσκεται σε άνθηση ταυτόχρονα ανεβαίνει και η αγορά συσκευών, έτσι ώστε ακόμη και με μια σταθερή ποσοστιαία αύξηση, αναμενόμενα αυξάνεται και ο αριθμός των επισκευών. Ωστόσο τα πλεονεκτήματα της επιλογής αυτής δεν σταματούν εδώ. 

Η iRepair βασίζεται σε ένα καινοτόμο και αποδοτικό concept-ανοιχτός χώρος επισκευών, διαθέτει μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, δίνει έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση με εμπειρία και τεχνογνωσία που είναι αδιαμφισβήτητη στην αγορά. Οι εγκαταστάσεις του iLab είναι σχεδόν μοναδικές αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, και αυτό μας δίνει το ακλόνητο πλεονέκτημα να επισκευάζουμε με επιτυχία συσκευές που άλλες παρόμοιες εταιρίες δεν μπορούν. Η iRepair έχει ήδη 20 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και ο άμεσος αναπτυξιακός μας στόχος είναι η επέκταση του δικτύου μας με νέα καταστήματα στην Αθήνα.»