click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Η iRepair χορηγός της νέας θεατρικής παράστασης «Σκούπα» των Ρέππα-Παπαθανασίου Pin Tweet Share

Η iRepair χορηγός της νέας θεατρικής παράστασης «Σκούπα» των Ρέππα-Παπαθανασίου

04/02/2020
Καινούργιο έργο, νέα παράσταση, με κοινό παρανομαστή την ενδιαφέρουσα πλοκή, έξυπνες ατάκες, το πολύ γέλιο, με τίτλο «Σκούπα»  παρουσιάζει το καταξιωμένο συγγραφικό «δίδυμο»: Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας , στο θέατρο «Γκλόρια» από τις αρχές Οκτωβρίου. 
 

Καθώς όλο το έργο εκτυλίσσεται στο χώρο ενός γραφείου, η iRepair ως υποστηρικτής της παράστασης, στηρίζει την θεατρική παραγωγή προμηθεύοντας όλους τους laptop υπολογιστές που χρειάζονται για το στήσιμο του σκηνικού καλύπτοντας τις ανάγκες της παράστασης. 

Πρόκειται για μία κωμωδία καταστάσεων με επίκεντρο την εργαζόμενη γυναίκα και την πολλαπλότητα των ρόλων της. Πέντε «ταπεινές» εργαζόμενες σε μια μικρομεσαία εταιρεία παλεύουν να διατηρήσουν τις δουλειές στους εν μέσω κρίσης, λιτότητας και νέων εργασιακών ηθών και προσπαθούν να ανταποκριθούν στα καπρίτσια και τις απαιτήσεις του αφεντικού τους.

Όταν κάποια στιγμή οι υπάλληλοι αντιλαμβάνονται ότι το αφεντικό έχει δρομολογήσει την «χρεωκοπία» της εταιρείας, προκειμένου να βγάλει τα κεφάλαιά της στο εξωτερικό, οι πέντε γυναίκες αναλαμβάνουν δράση και αποφασίζουν να «μπουν» στο κομπιούτερ του…