click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Όσα πρέπει να ξέρεις για την τεχνολογία Magsafe της Apple Pin Tweet Share

Όσα πρέπει να ξέρεις για την τεχνολογία Magsafe της Apple

08/04/2022

Η  τεχνολογία Magsafe της Apple κυκλοφόρησε πρώτη φορά για smartphones το 2020 με τη σειρά των iPhone 12 και συνεχίστηκε και στα iPhone 13. Πριν από αυτό είχε εμφανίστηκε στο MacBook Pro το 2006 ως φορτιστής ρεύματος με μαγνήτη, παρέχοντας μια ασφαλή σύνδεση στη θύρα τροφοδοσίας του φορητού υπολογιστή.

Καινοτομώντας για ακόμα μια φορά, η Apple πρόσθεσε ένα δαχτυλίδι μαγνητών στο πίσω μέρος της συσκευής, που επιτρέπει τη μαγνητική εφαρμογή και μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτισης. Τα μοντέλα iPhone 12 και iPhone 13 χρησιμοποιούν τον στρογγυλό αυτό μαγνήτη για σύνδεση με αξεσουάρ που έχουν επίσης ενσωματωμένους μαγνήτες, επομένως δεν περιορίζεται μόνο στην τεχνολογία φόρτισης.

Η Apple διαθέτει μια σειρά από φορτιστές, θήκες τηλεφώνου, πορτοφόλια και άλλα αξεσουάρ που μπορούν να κουμπώσουν στο πίσω μέρος των iPhone του 2020 και του 2021, ενώ κι ΄άλλες εταιρίες έχουν δημιουργήσει παρόμοια αξεσουάρ.

Η τεχνολογία MagSafe είναι μια σειρά μαγνητών που τοποθετούνται γύρω από το εσωτερικό σημείο φόρτισης του iPhone, το οποίο ανιχνεύει άλλα αξεσουάρ συμβατά με MagSafe και κουμπώνει άψογα και με ασφάλεια στη θέση του. Το MagSafe συνδέεται μόνο σε άλλα συμβατά αξεσουάρ MagSafe, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείς για παρεμβολές ή κολλήσεις άλλων μαγνητών στο τηλέφωνό σου.

 

Magsafe αξεσουάρ

Η Apple έχει κυκλοφορήσει θήκες με  ενσωματωμένους ειδικούς μαγνήτες στο σχήμα και στο μέγεθος του ασύρματου φορτιστή MagSafe της Apple, για να μένει η συσκευή σταθερά στη θέση της ενώ φορτίζει ασύρματα. 

Ανακάλυψε ποια σου ταιριάζει εδώ

 

Όχι μόνο η Apple ομως έχει αξεσουάρ MagSafe. Η βάση φόρτισης της 4Smarts είναι η ιδανική βάση για iPhone, αν θες να στερεώσεις καπου το κινητό σου ενώ αυτό φορτίζει ασύρματα. Είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο, που σημαίνει ότι είναι πολύ ελαφριά, αλλά έχει και πολύ πρακτικό σχεδιασμό ώστε να διπλώνει για εύκολη μεταφορά.   

4Smarts ErgoFix H12 βάση για τον φορτιστή Apple Magsafe – 18.99€
Απόκτησέ την εδώ!

Η εταιρία 4Smarts διαθέτει και ασύρματο φορτιστή, με ισχύ έως 15W. Ο συγκεκριμένος είναι και έξυπνος, δηλαδή η κάθε συσκευή παίρνει το ρεύμα που πρέπει να πάρει. Για παράδειγμα, το iPhone 12 mini θα πάρει έως 12W και το Apple Watch θα πάρει έως 5W. Επίσης υποστηρίζει την παλιότερη Ασύρματη Φόρτιση Qi, για άλλες μάρκες ή για παλιότερα iPhone (από το iPhone 8 μέχρι το iPhone 11).

4Smarts VoltBeam Mini 2.5W ασύρματος φορτιστής για Apple Watch 1-7 με καλώδιο Lightning – 17.99€ – Βρες τον εδώ!

Ακόμα ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ που μπορείς να χρησιμοποιείς αν το κινητό σου είναι συμβατό με τεχνολογία MagSafe είναι και η πτυσσόμενη βάση – πορτοφόλι της 4Smarts. Επίσης, στην περίπτωση που έχεις κινητό που φορτίζει ασύρματα, αλλά δεν είναι συμβατό με την τεχνολογία MagSafe, η συσκευασία περιλαμβάνει ένα λεπτό μεταλλικό αντάπτορα UltiMag με αυτοκόλλητο, ώστε να αναβαθμίσεις το κινητό σου για να είναι συμβατό με την τεχνολογία MagSafe. Έτσι δεν έχεις καμία δικαιολογία! 


4Smarts ErgoFold πτυσσόμενη βάση και πορτοφόλι – 19.99€
Απόκτησέ την εδώ!