click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
«Όπου ακούς επισκευή κινητού, tablet και υπολογιστή αυτομάτως σκέφτεσαι iRepair» Pin Tweet Share

«Όπου ακούς επισκευή κινητού, tablet και υπολογιστή αυτομάτως σκέφτεσαι iRepair»

17/01/2017

Στο χειμερινό τεύχος του free press περιοδικού Thea Magazine που μόλις κυκλοφόρησε, το iRepair Αλεξανδρούπολης, μπαίνει σε πρώτο πλάνο μέσα από μια συνέντευξη με την ομάδα. 

Όπου ακούς επισκευή κινητού, tablet και υπολογιστή αυτομάτως σκέφτεσαι iRepair. Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρία.

Η iRepair αναγνωρίζεται ως η μεγαλύτερη αλυσίδα επισκευαστικών κέντρων ηλεκτρονικών συσκευών με ήδη 18 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και πάνω από 200.000 επισκευές. Με έμφαση στην άμεση εξυπηρέτηση και με το καινοτόμο concept του ανοιχτού χώρου επισκευών, η επιτυχία της iRepair βασίστηκε και αναπτύχθηκε χάρη στο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει.

Εξειδικευμένοι τεχνικοί, άριστη ποιότητα ανταλλακτικών, πλήρης διαδικασία ελέγχου πριν και μετά την κάθε επισκευή, άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση εξασφαλίζουν στους πελάτες της την μέγιστη ποιότητα επισκευής με εγγύηση τις υψηλές προδιαγραφές της iRepair.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό όποιου αντιμετωπίζει πρόβλημα με την συσκευή του και θέλει να επισκευαστεί άμεσα, οικονομικά και αποτελεσματικά.

Υπάρχουν πολλοί που θα ισχυριστούν ότι μπορούν να επισκευάσουν ένα κινητό ή έναν υπολογιστή. Τι κάνει τα iRepair να ξεχωρίζουν απ’ τον ανταγωνισμό;

Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για τους οποίους τα iRepair έχουν γίνει, συνώνυμα των επισκευών στις ηλεκτρονικές συσκευές. Κυριότεροι εκ των οποίων είναι η μοναδική -για τα ελληνικά δεδομένα- εμπειρία που προσφέρει, με άξονα την υψηλή τεχνογνωσία, το καινοτόμο concept με τον ανοιχτό χώρο επισκευών σε κάθε κατάστημα αλλά και η εντυπωσιακά γρήγορη εξυπηρέτηση.

Στα iRepair το επίπεδο υπηρεσιών είναι τόσο υψηλό όπου δεν χρειάζεται να αφήσεις την συσκευή σου και να την πάρεις πίσω μετά από αρκετές μέρες καθώς όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, πάνω από το 90% των επισκευών ολοκληρώνονται σε περίπου 20 λεπτά! Ένας ακόμη λόγος που τα iRepair ξεχωρίζουν είναι ότι οι πελάτες μας όχι μόνο είναι σίγουροι ότι θα βρουν άμεσα τη λύση για κάθε τεχνολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν αλλά επιπλέον ξέρουν ότι αυτή θα τους δοθεί και στην καλύτερη τιμή της αγοράς – και αυτό, εν καιρώ οικονομικής κρίσης, είναι κάτι που ο πελάτης το εκτιμά.

Ακόμη κάτι πολύ σημαντικό. Εάν έχει προκύψει βλάβη στην μητρική πλακέτα της συσκευής, στα iRepair δεν θα σας πούμε «μας συγχωρείτε πρέπει να αγοράσετε άλλη συσκευή γιατί αυτή η βλάβη δεν μπορεί να επισκευαστεί». Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς που μπορούν με επιτυχία να επισκευάσουν βλάβες στην μητρική πλακέτα, αναλαμβάνοντας ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Έτσι, στην περίπτωση που βραχεί η συσκευή σας, δεν χρειάζεται να της πείτε «αντίο» για πάντα γιατί εάν φτάσει γρήγορα στα χέρια μας μπορούμε να τη σώσουμε!

Τα iRepair καλύπτουν ταυτόχρονα τις ανάγκες τόσο του τεχνολογικά «αγράμματου» όσο και του tech προχωρημένου, δίνοντας συμβουλές και παρέχοντας λύσεις. Ναι σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που μπορούν να σου πουν ότι θα επισκευάσουν τη συσκευή σου, αλλά πριν θα πρέπει να αναρωτηθείς εάν πραγματικά μπορείς να εμπιστευτείς τόσο εύκολα την πολύτιμη συσκευή σου στον οποιοδήποτε.

Τι υπηρεσίες προσφέρει στους πελάτες του το iRepair Αλεξανδρούπολης;

Στο iRepair Αλεξανδρούπολης επισκευάζουμε σχεδόν τα πάντα: Smartphone, tablet, laptop και υπολογιστές, κονσόλες παιχνιδιών, navigator. Όπως και αν ενδιαφέρεστε για οτιδήποτε, από ανάκτηση χαμένων δεδομένων, μέχρι δημιουργία back up αρχείου σε cloud, o προορισμός είναι ο ίδιος. Στο κατάστημα μας μπορεί κανείς επίσης να επιλέξει θήκες και αξεσουάρ τεχνολογίας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και να βρει ότι ταιριάζει καλύτερα στη συσκευή του!

Είναι επίσης σημαντικό να πούμε για το κομμάτι των επισκευών, ότι για μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες όλων όσων χρειάζονται τις υπηρεσίες μας και εκτός Αλεξανδρούπολης προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία courier εξυπηρετώντας περιοχές σε Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί, Τυχερό, Φέρρες, Σάππες, Κομοτηνή και Ξάνθη.