click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Φυσικός καθαρισμός laptop [video] Pin Tweet Share

Φυσικός καθαρισμός laptop [video]

02/09/2015

Η σωστή συντήρηση του laptop είναι απαραίτητη καθώς παρατείνει τη διάρκεια ζωής του και εξασφαλίζει την σωστή λειτουργία του αποφεύγοντας φθορές και βλάβες.

Ο καθαρισμός laptop είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα, είτε αυτό σημαίνει να ξεφορτωθούμε άχρηστα προγράμματα που επιβαρύνουν το σύστημα, είτε την συσσωρευμένη σκόνη και βρωμιά στο εσωτερικό του. Όταν μιλάμε για καθαρισμό laptop δεν εννοούμε το πέρασμα με ένα πανί στην επιφάνεια του, ούτε το φύσημα της σκόνης που φαίνεται με γυμνό μάτι να έχει εγκατασταθεί στο πληκτρολόγιο ή στα σημεία απ’ όπου βρίσκει διέξοδο ο ζεστός αέρας.

Όταν λέμε καθαρισμό laptop, εννοούμε τον ενδελεχή εσωτερικό καθαρισμό, δηλαδή το άνοιγμα του υπολογιστή, την αφαίρεση όλων των υποσυστημάτων του και την αφαίρεση ρύπων από την επιφάνειά τους, την ανανέωση της θερμοαγώγιμης πάστας στις ψύκτρες και την «αποσυμφόρηση» των αεραγωγών του μηχανήματος.

Για να γίνουν όλα αυτά σημαίνει ότι το laptop θα πρέπει να «λυθεί» απ’ όλες του τις βίδες, εξωτερικές και εσωτερικές, γι’ αυτό εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας αυτή την διαδικασία χωρίς να προκαλέσετε βλάβη στο μηχάνημα σας, εμπιστευτείτε ένα service που διαθέτει αυτή την υπηρεσία.

Το έμπειρο service της iRepair προσφέρει την υπηρεσία καθαρισμού laptop σε χαμηλό κόστος αλλά και σε ελάχιστο χρόνο. Για μια σωστή συντήρηση ή εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα, εμπιστευτείτε τον υπολογιστή σας στους τεχνικούς της αλυσίδας καταστημάτων iRepair και όταν θα τον έχετε ξανά στα χέρια σας θα λειτουργεί σαν καινούργιος!

Περισσότερες πληροφορίες για τον φυσικό καθαρισμό laptop βρείτε εδώ