click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τα iRepair υποστηρικτής του TEDxUniversityofPiraeus Pin Tweet Share

Τα iRepair υποστηρικτής του TEDxUniversityofPiraeus

24/07/2018

Τα iRepair ενίσχυσαν το 6ο συνέδριο TEDxUniversityofPiraeus ως ευγενικός υποστηρικτής της δράσης των ομιλιών του συνεδρίου αλλά και της φιλοσοφίας του παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Ideas worth spreading“.

Το TEDxUniversityofPiraeus απευθύνεται στους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιά αλλά και της ευρύτερης νεανικής κοινότητας και πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Μαΐου στο Ράλλειο Λύκειο Θηλέων Πειραιά.

Η ονομασία του TED προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων Technology, Entertainment και Design, πυλώνες στους οποίους βασίζεται το περιεχόμενο των ομιλιών του ετήσιου συνεδρίου που διοργανώνεται στα πλαίσια δράσης του οργανισμού.

Πίσω από το TEDxUniversityofPiraeus 2018 βρίσκονται 7 ομάδες με συνολικά 24 άτομα που δούλεψαν εντατικά για τo φετινό συνέδριο. Διαφορετικές προσωπικότητες που συνεργάστηκαν για να προβάλουν ιστορίες που αξίζει να διαδοθούν ενώ πλαισιώθηκε από ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενδιαφέροντα acts και workshops.

Το θέμα του φετινού συνεδρίου ήταν η λέξη #Sonder ή αλλιώς, η συνειδητοποίηση ότι κάθε τυχαίος περαστικός έχει μια εξίσου έντονη και περίπλοκη ζωή με τη δική σου. Οι ομιλίες βασίστηκαν σε αυτό όπου ξεχωριστοί άνθρωποι ανέβηκαν στη σκηνή για να μοιραστούν τη στιγμή που ένιωσαν εκείνοι το SONDER και πως αυτό επηρέασε τη ζωή τους.