click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Πώς να κρατήσεις τα αδιακριτα βλεμματα μακριά από την οθόνη του κινητού σου Pin Tweet Share

Πώς να κρατήσεις τα αδιακριτα βλεμματα μακριά από την οθόνη του κινητού σου

19/04/2022

Μερικές φορές νιώθεις τα αδιάκριτα βλέμματα των γύρω σου στην οθόνη του κινητού σου όσο εσύ στέλνεις μηνύματα ή απλα σερφάρεις στο internet;; Αν η απάντηση είναι ναι, το μόνο που χρειάζεσαι είναι παραπάνω ιδιωτικότητα, την οποία μπορείς εύκολα να αποκτήσεις τοποθετώντας το τζάμι προστασίας FoneFX Defense Privacy Premium στην οθόνη του κινητού σου. Δεν πρόκειται για οποιοδήποτε προστατευτικό τζαμάκι, αλλά γι ένα τζαμάκι με ειδική τεχνολογία που ενώ ενώ εσύ θα χρησιμοποιείς το κινητό σου και θα βλέπεις κανονικά την οθόνη του, οι γύρω σου θα αντικρίζουν μια μαύρη οθόνη σαν να είναι σβηστή. 

Φυσικά, με το συγκεκριμένο προστατευτικό οθόνης το κινητό σου επωφελείται το ίδιο με ένα κανονικό προστατευτικό οθόνης. Παρέχει δηλαδή, έναν εξαιρετικό τρόπο για να διατηρείς την οθόνη ασφαλή κατά τη διάρκεια τυχαίων χτυπημάτων και πτώσεων. Έτσι θα έχεις και την προστασία οθόνης απο σπασίματα αλλά και την προστασία από τα αδιάκριτα βλέμμα.

Η τεχνολογία Tempered glass είναι μια προστασία πολλών στρωμάτων. Συγκεκριμένα αποτελείται από σκληρυμένο γυαλί, κομμένο με λέιζερ ακριβείας και σχεδιασμένο ειδικά για την προστασία της οθόνης του κινητού σου τηλεφώνου. Περιλαμβάνει ελαιοφοβική επικάλυψη για πραγματική προστασία κατά των αποτυπωμάτων και άλλων ελαίων, ενώ παρέχει και μια απαλή αίσθηση στην αφή.

Άλλα πλεονεκτήματα που προσφέρει το συγκεκριμένο τζαμάκι έκτός από την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων, είναι ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες, στις γρατζουνιές και στην αλλοίωση από παρατεταμένη χρήση. Με λίγα λόγια, δύσκολα θα χρειαστεί να το αντικαταστήσεις!

Ζήτησε το τζαμάκι προστασίας FoneFX Defense Privacy Premium σε ένα κατάστημα iRepair με δωρεάν τοποθέτηση.