click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Πόσο ανθεκτικά πιστεύεις ότι είναι τα νέα smartphones της Samsung; Pin Tweet Share

Πόσο ανθεκτικά πιστεύεις ότι είναι τα νέα smartphones της Samsung;

14/03/2018

Τα Samsung Galaxy S9 και S9+, οι high-end εκπρόσωποι του Κορεάτη κατασκευαστή συνδυάζουν απίθανη ισχύ, κορυφαία χαρακτηριστικά και ποιοτική κατασκευή και υποστηρίζεται από πολλούς ότι είναι δυο από τα καλύτερα κινητά του 2018.

Ο καλύτερος για να μας δώσει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ο Zack Nelson, γνωστός μέσω του Youtube καναλιού του ως JerryRigEverything. Όταν τα Galaxy S9 και S9+ μοντέλα έφτασαν στα (αδίστακτα) χέρια του εκείνος θέλησε να δοκιμάσει τις αντοχές τους μέχρις εσχάτων.

Να σημειωθεί πως οι συνεχιστές της Galaxy S σειράς φέρουν ακόμα ισχυρότερο αλουμίνιο στο σώμα τους, κάτι που γνωρίζει ο Nelson και αναμένει από εκείνα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η αλήθεια είναι πως το Galaxy S9 πέρασε με επιτυχία τις δοκιμασίες του JerryRig με μικρές φθορές. Κατά κύριο λόγο, βγήκε αλώβητο από τα βασανιστήρια του γνωστού Youtuber. Πάντως, παρά το γεγονός πως το smartphone έχει όσα χρειάζεται και ζητά από ένα κινητό ο Nelson, εκείνος αποκάλυψε στο βίντεο πως δεν θα το προτιμήσει ως καθημερινή του συσκευή, είτε παραμένοντας στο S8+ (που δεν υστερεί πολύ από τον διάδοχο του), είτε περνώντας σε ένα τηλέφωνο άλλου κατασκευαστή.

Θα μπορούσε η άποψη αυτή να βρίσκεται στο μυαλό άλλων καταναλωτών; Ίσως ναι. Σίγουρα πάντως, η Samsung θέλει και ελπίζει για το αντίθετο…