click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Προνομιακές εκπτώσεις iRepair σε φοιτητές: Συνεργασία με την ISIC Pin Tweet Share

Προνομιακές εκπτώσεις iRepair σε φοιτητές: Συνεργασία με την ISIC

16/04/2018

Φοιτητές και σπουδαστές έχουν την τεχνολογία ως σύμμαχο και τον υπολογιστή, το laptop ή και το tablet και το κινητό τους ως απαραίτητο πολύτιμο σύμμαχο σε κάθε τους μαθησιακή δραστηριότητα. 

Η iRepair έχοντας στο μυαλό της το πόσο σημαντικό εργαλείο είναι η κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητα τους φοιτητές και σπουδαστές, τους υποστηρίζει παρέχοντας τους εκπτώσεις και προνόμια σε επισκευές συσκευών ή αγορές αξεσουάρ και gadgets, αποκλειστικά για τους κατόχους της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC.

Τα προνόμια των φοιτητών και κατόχων της κάρτας ISIC τους δίνουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν και να γλιτώνουν χρήματα για υπηρεσίες και αγορές σε όλα τα καταστήματα iRepair. 

______________________________________________________________________________________________

Πιο συγκεκριμένα, με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ISIC οι φοιτητές κερδίζουν:

✓ 15% έκπτωση στο service iPhone, iPad, laptop  

(εξαιρούνται οθόνες: iPhone 8 & 8 Plus / iPad Mini4 / iPad Pro)

✓ 5% έκπτωση σε οθόνες Samsung

✓ 10% έκπτωση σε όλα τα αξεσουάρ

______________________________________________________________________________________________

Η κάρτα ISIC είναι μια προνομιακή φοιτητική κάρτα που συμβάλλει στην αναβάθμιση του φοιτητικού lifestyle με εκατοντάδες ειδικά προνόμια, εκπτώσεις και παροχές σε κάθε είδους καταστήματα και οργανισμούς.


Η ISIC Greece είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του Παγκόσμιου Οργανισμού ISIC Association και τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO ενώ με τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσω της Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας ISIC, προωθεί τον παγκόσμιο πολιτισμό και κουλτούρα. Υποστηρίζει τους φοιτητές, με τα προνόμια και τις εκπτώσεις που παρέχει παγκοσμίως κατά τη διάρκεια της φοιτητικής τους ζωής τόσο εντός της χώρας, όσο και σε άλλες χώρες που ταξιδεύουν.

Βρείτε τις πληροφορίες της συνεργασίας και στην αντίστοιχη σελίδα εκπτώσεων και προνομίων στο website της ISIC εδώ.