click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Παίξε στον διαγωνισμό και ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ! Τα iRepair σου κάνουν δώρο το εντυπωσιακό segway Ninebot mini Pin Tweet Share

Παίξε στον διαγωνισμό και ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ! Τα iRepair σου κάνουν δώρο το εντυπωσιακό segway Ninebot mini

21/12/2016

Η ζωή μπορεί να είναι μια υπέροχη βόλτα… Βγες να την ανακαλύψεις και να την χαρείς όσο το ελαφρύ αεράκι σου χαϊδεύει το πρόσωπο…

Τι περιμένεις λοιπόν; Ανέβα στο Ninebot Mini, νιώσε την ταχύτητα του αέρα και ζήσε τη μαγεία της τεχνολογίας!

Όπου θες να πάς, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, απόλαυσε την ελευθερία της κίνησης σε κάθε σου βόλτα

Το Ninebot είναι ένα scooter αυτο-εξισορρόπησης, ένα προσωπικό μέσο μεταφοράς, που προσφέρει απίστευτη οδηγική απόλαυση!

Το Ninebot κινείται σαν να ελέγχεται από το μυαλό σου και ανταποκρίνεται στις κινήσεις του σώματος σου. Εάν αυτό σου ακούγεται απίστευτο, όλα γίνονται κατανοητά όταν δεις αυτό το απίστευτο μηχάνημα σε κίνηση!

Ποιος ανυπομονεί για ελευθερία κινήσεων και νέες εμπειρίες;

Πώς θα λάβεις μέρος στον διαγωνισμό

✓ Μπες στη σελίδα Facebook της iRepair

✓ Γράψε με σχόλιο (Comment) κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού "Που θα ήθελες να απολαύσεις την πρώτη σου βόλτα;" 

✓ Πες μας το όνομα (Mention) αυτού που θα ήθελες να είναι μαζί σου 

✓ Κοινοποίησε δημόσια (Share) τη φωτογραφία του διαγωνισμού στο προφίλ σου 

✓ Μπήκες στην κλήρωση!

H iRepair καλωσορίζει το 2017 κάνοντας δώρο ένα Ninebot Mini Segway. Δοκίμασε την τύχη σου, εξασφάλισε τη συμμετοχή σου και καλή επιτυχία!

Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν στην Ελλάδα, οι οποίοι έχουν ήδη συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας κατά τη χρονική στιγμή συμμετοχής τους στο διαγωνισμό και έχουν δηλώσει στο Facebook «θαυμαστής»/ «fan» της σελίδας iRepair και έχουν ακολουθήσει όλες τις οδηγίες συμμετοχής στο διαγωνισμό, οδηγίες που αναγράφονται με βήματα κάτω από τη φωτογραφία του διαγωνισμού που έχει δημοσιευτεί στο Facebook.

Συμμετοχή

Η συμμετοχή δεν εξαρτάται από την αγορά κάποιου προϊόντος. Από την αγορά προϊόντων δεν απορρέει κανενός είδους προνόμιο. Ο συμμετέχων πρέπει να προβεί στις ενέργειες που περιγράφονται στη σελίδα και στην φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook ώστε να θεωρείται έγκυρη η συμμετοχή του. Στόχος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να αφήσουν ένα «σχόλιο»/ «comment» κάτω από την εικόνα του διαγωνισμού, απαντώντας στο ερώτημα που τους τίθεται, να αναφέρουν ένα φίλο τους, να κοινοποιήσουν την φωτογραφία του διαγωνισμού στο προφίλ τους. Ένας (1) νικητής θα κερδίσει ένα Ninebot Mini Segway. Οι νικητές καθορίζονται μεταξύ όλων των εγκύρως συμμετεχόντων που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση, στο τέλος του διαγωνισμού και συγκεκριμένα μετά το πέρας των διαγωνιστικών ημερών.  Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι, πέρα από την αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής και των διατάξεων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, ο συμμετέχων να είναι «θαυμαστής»/ «fan» της σελίδας iRepair στο Facebook. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει τη συγκατάθεση του συμμετέχοντος ως προς την αναφορά του ονόματός του και του συντετμημένου επωνύμου του σε περίπτωση νίκης του, στη σχετική δημοσίευση του διαγωνισμού. Η συγκατάθεση αυτή μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή χωρίς να υπάρχουν οποιεσδήποτε επιπτώσεις στη συμμετοχή στην κλήρωση ή στα δικαιώματα στο δώρο. Δεν έχουν δικαίωμα στo δώρο του διαγωνισμού οι συνεργάτες, οι πληρεξούσιοι, δικαιοδόχοι, εντεταλμένοι της εταιρείας iRepair, εμπλεκόμενες εταιρείες και οι υπάλληλοι σε αυτές.

Διαδικασία κλήρωσης δώρου

Η κλήρωση και η ανακοίνωση του νικητή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου, 2017. Έγκυρες θα θεωρηθούν οι συμμετοχές που θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, 2017. Ο καθορισμός του νικητή πραγματοποιείται με κλήρωση κεκλεισμένων των θυρών και με διασφάλιση της τυχαίας επιλογής. Με τη λήξη της περιόδου διεξαγωγής του διαγωνισμού κληρώνεται μεταξύ των συμμετεχόντων, ένας νικητής. Ο νικητής οφείλει να παραλάβει το δώρο του από τα κεντρικά γραφεία της iRepair ( Δ. Γούναρη 187, Γλυφάδα) εντός 15 ημερών μετά τη λήξη του διαγωνισμού και την ανακοίνωση του ονόματος του από την επίσημη σελίδα Facebook της iRepair. Για την παραλαβή του δώρου ο κάθε νικητής θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα ως επιβεβαίωση των στοιχείων του.  Η δωρεάν συμμετοχή στο διαγωνισμό δεν συνεπάγεται οποιεσδήποτε οικονομικές ή άλλου είδους αξιώσεις των συμμετεχόντων από το διοργανωτή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατή η αντικατάσταση των δώρων με μετρητά ή με άλλα δώρα. Αποκλείεται η ανταλλαγή των δώρων. Δεν είναι δυνατή η μεταβίβαση των δώρων σε τρίτους. Οι τυπικές διαδικασίες για την παράδοση του δώρου διευκρινίζονται κατ' ιδίαν με το νικητή.

Ενημέρωση νικητή

Ο νικητής θα ενημερωθεί από τον διοργανωτή με απάντηση στο σχόλιο που θα αφήσει κάτω από την εικόνα του διαγωνισμού, όπου θα κληθεί να αποστείλει μήνυμα στο inbox της σελίδας Facebook iRepair τα στοιχεία του (όνομα, επίθετο, αριθμό τηλεφώνου). Εάν ο νικητής δεν επικοινωνήσει εντός τριών (3) ημερών απο την ανακοίνωση, τότε απολλύει κάθε αξίωση του για το δώρο, χωρίς να διατηρεί οποιοδήποτε δικαίωμα του για αποζημίωση. Σε αυτήν την περίπτωση με την ίδια διαδικασία καθορίζεται ένας αντικαταστάτης του νικητή. Δεν υφίσταται υποχρέωση αποδοχής του δώρου από μέρους του αντικαταστάτη.

Αποκλεισμός από το διαγωνισμό

Σε περίπτωση παραβίασης των παρόντων όρων συμμετοχής ο διοργανωτής επιφυλάσσεται να αποκλείσει χωρίς προειδοποίηση συγκεκριμένα άτομα από το διαγωνισμό. Αποκλείονται άτομα τα οποία χρησιμοποιούν μη αποδεκτά βοηθητικά μέσα (π.χ. εργαλεία hacker, ιούς, Trojaner κλπ.) ή δημιουργούν πλεονεκτήματα για τους ίδιους με άλλον τρόπο παραποίησης. Επίσης όποιος συμμετέχει για λογαριασμό τρίτου (εις γνώση του τρίτου ή όχι) μπορεί να αποκλειστεί από το παιχνίδι. Επίσης δεν είναι δυνατή η συμμετοχή μέσω ενώσεων διαγωνισμών, αυτοματοποιημένων υπηρεσιών και κυρίως μέσω μίας επαγγελματικής υπηρεσίας για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς. Σε κάθε περίπτωση αποκλεισμού τα δώρα μπορούν να αφαιρεθούν ή να απαιτηθεί η επιστροφή των δώρων που έχουν ήδη καταβληθεί ή παραδοθεί ακόμα και μεταγενέστερα.

Συγκατάθεση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων 

Με την συμμετοχή στον διαγωνισμό, ο κάθε συμμετέχων θεωρείται ότι έχει δώσει τη ρητή του συγκατάθεση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του από τον υπεύθυνο επεξεργασίας, ήτοι την iRepair προς τον σκοπό πραγματοποίησης του παραπάνω διαγωνισμού. Η συγκατάθεση αφορά και την δημοσίευση του ονόματος των νικητών, δημοσιοποίηση φωτογραφίας τους τόσο στην ιστοσελίδα της iRepair, όσο και στο προφίλ της στο Facebook και σε τυχόν άλλα μέσα προβολής της εταιρίας. Η επεξεργασία των δεδομένων θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις πρόνοιες του Ν. 2472/97 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ισχύει. Κάθε υποκείμενο των δεδομένων διατηρεί δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης σύμφωνα με τα όσα ο παραπάνω Νόμος ορίζει. 

Αποτελέσματα διαγωνισμού: