click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Η σκόνη που ζει μέσα στον υπολογιστή σου [ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ φωτο – Μέρος 1ο] Pin Tweet Share

Η σκόνη που ζει μέσα στον υπολογιστή σου [ΠΡΙΝ-ΜΕΤΑ φωτο – Μέρος 1ο]

22/09/2017

«Δεν πάει άλλο σήμερα θα πλύνω το αμάξι!» λέμε συχνά. Πόσο συχνά όμως σκεφτόμαστε ή λέμε το ίδιο και για τον υπολογιστή μας; 

Μπορεί να μην τον φέρνουμε καν στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε όλα χρειάζονται καθάρισμα μέσα στο σπίτι, αλλά το εσωτερικό ενός υπολογιστή μπορεί να πιάσει τόση σκόνη όση δεν θα φανταζόσουν ποτέ ότι θα μπορούσε να υπήρχε στο σπίτι σου.

Η σκόνη είναι από τους πιο ύπουλους και τους πιο συνηθισμένους λόγους βλάβης ενός υπολογιστή, λόγω της υπερθέρμανσης που προκαλείται με την ανεπαρκή ροή αέρα στο εσωτερικό του.

Εάν ο υπολογιστής βρίσκεται εκτεθειμένος σε περιβάλλον με σκόνη ή αν ακουμπάει πάνω σε χαλί, εάν έχετε κατοικίδια ή εάν καπνίζετε την στο δωμάτιο που βρίσκεται τοποθετημένος ή και την ώρα που τον χρησιμοποιείτε, ο καθαρισμός στο εσωτερικό τους όχι μόνο είναι απαραίτητος αλλά επιβάλλεται να γίνεται συχνότερα από μια φορά τον χρόνο. 

Δείτε πριν και μετά φωτογραφίες με εξαρτήματα από το εσωτερικό υπολογιστών που έφτασαν στα χέρια των τεχνικών των iRepair για καθαρισμό και κατάφεραν …να αναπνεύσουν ξανά!