click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Η ενημέρωση του iOS 15.4 ρίχνει τη μπαταρία του κινητού: μύθος ή αλήθεια; Pin Tweet Share

Η ενημέρωση του iOS 15.4 ρίχνει τη μπαταρία του κινητού: μύθος ή αλήθεια;

29/03/2022

Πολύ πρόσφατα η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.4 και τα πρώτα παράπονα από τους χρήστες iPhone δεν άργησαν να εμφανιστούν. 

Η νέα ενημέρωση δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες iPhone 12 και 13 να ξεκλειδώνουν το κινητό με το Face ID ακόμα και αν φορούν προστατευτική μάσκα. Περιλαμβάνει επίσης μια ευρεία γκάμα νέων emojis, νέα φωνητική επιλογή για τη Siri και δυνατότητα παροχής πληροφοριών ημέρας και ώρας ακόμα και εκτός σύνδεσης, βελτιώσεις στις μεταφράσεις ιστοσελίδων στο Safari με υποστήριξη για ιταλικά και κινέζικα, βελτιώσεις στην εφαρμογή Podcasts και πολλά άλλα. 

Παρόλα τα θετικά, οι χρήστες ισχυρίζονται ότι η μπαταρία τους εξαντλείται απρόσμενα γρήγορα, με τους χρήστες iPhone 13 Pro Max να αναφέρουν ότι η μπαταρία τους διαρκεί μόλις μισή μέρα! Οι χρήστες του Twitter που έβγαλαν το θέμα στην επιφάνεια, λένε ότι η ενημέρωση 15.4 σκοτώνει τη μπαταρία του iPhone 13 Pro Max. Πιο συγκεκριμένα, ότι ενώ η μπαταρία της συσκευής άντεχε για μέρες πλέον εξαντλείται στη μέση της μέρας, ή οτι επίδοση της μπαταρίας έχει πέσει στο μισό σε σχέση με πριν την ενημέρωση. 

Από την άλλη δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την κυκλοφορία της ενημέρωσης έτσι ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Άλλωστε κάθε νέα ενημέρωση συνεπάγεται και με περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας. Όπως υποστήριξε η ίδια η Apple μέσω Twitter, είναι φυσιολογικό για τις εφαρμογές και τα χαρακτηριστικά να χρειάζονται έως και 48 ώρες να προσαρμοστούν μετά την ενημέρωση. Μάλιστα κάλεσε όσους χρήστες εξακολουθήσουν να έχουν πρόβλημα μετά από αυτό το χρονικό διάστημα να επικοινωνήσουν με άμεσο μήνυμα με την εταιρία.