click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Τα iRepair ανοιχτά με προτεραιότητα την ασφάλεια Pin Tweet Share

Τα iRepair ανοιχτά με προτεραιότητα την ασφάλεια

17/03/2020

Τα καταστήματα iRepair στην Αθήνα παραμένουν ανοιχτά μέχρι νεοτέρας για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σας.

Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα.

Με απόλυτη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και συναίσθηση της ευθύνης όλων μας, στα καταστήματα iRepair προχωρήσαμε άμεσα σε μέτρα πρόληψης για την προστασία των υπαλλήλων και των πελατών μας. Καθιερώσαμε εργασία από το σπίτι για όλους τους εργαζόμενους που δύνανται να την υποστηρίξουν ενώ το υπόλοιπο προσωπικό εργάζεται με εναλλασόμενες ημερήσιες βάρδιες για την αποφυγή συνοστισμού και την τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας. Στα καταστήματα μας έχουμε εφαρμόσει κάθε απαραίτητη ενέργεια για να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των υπαλλήλων και των πελατών μας.

Είμαστε δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσουμε σε περιπτώσεις ανάγκης με τις συσκευές σας αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται όλοι να αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα ανά περίπτωση ώστε να αποφεύγουμε τις άσκοπες επαφές και να κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις για να βοηθήσουμε όλοι μας στο να περιοριστεί αυτή η απειλή για την υγεία μας. 

Στα καταστήματα iRepair, για την προστασία όλων μαs ακολουθούνται οι παρακάτω κανόνες:
 

  • Ενίσχυση της καθαριότητας σε όλα τα καταστήματα μας
  • Χρήση γαντιών από όλο το προσωπικό και συχνή απολύμανση των πάγκων υποδοχής πελατών και των πάγκων επισκευής με απολυμαντικό/αντισηπτικό διάλυμα
  • Αντισηπτικό υγρό στα σημεία υποδοχής των πελατών και παραλαβής των συσκευών 
  • Ανοιχτές πόρτες για τον καλύτερο δυνατό αερισμό των εσωτερικών χώρων του καταστήματος 
  • Χρήση τεχνολογίας αντισηπτικών συσκευών με UV σε κάθε παραλαβή και παράδοση συσκευής
  • Τήρηση σειράς προτεραιότητας και εξυπηρέτησης ανά δύο άτομα 
  • Την παρούσα περίοδο δεν ισχύει η αναμονή εντός και εκτός καταστήματος 
  • Δεν πραγματοποιούνται αγορές προϊόντων. Λειτουργούμε αποκλειστικά και μόνο για παραλαβές και παραδόσεις συσκευών.

 

Ζητάμε από εσάς τους πελάτες μας την κατανόηση σας για τυχόν καθυστερήσεις σε επισκευές  και μαζί ζητάμε τη βοήθεια σας με την υπομονή σας στην αναμονή και στη συμμόρφωση της τήρησης των απαραίτητων αποστάσεων ασφαλείας από το προσωπικό του καταστήματος αλλά και μεταξύ σας, στην επίσκεψή σας στα καταστήματα μας.

Προστατεύουμε τους εργαζόμενους και τους πελάτες μας για να μπορούμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. 

Η κατάσταση εξελίσσεται ταχύτατα, όπως θα έχετε παρατηρήσει και μπορεί τα σχέδια μας να διαφοροποιηθούν. Εάν κάτι αλλάξει, θα σας ενημερώσουμε.