Ο Vincent Farret d’Astiès, πρώην ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας πουλάει «εισιτήρια προκράτησης» για επερχόμενα ταξίδια σε μια κάψουλα υπό πίεση, που ονομάζεται Celeste. Προσαρτημένη σε ένα στρατοσφαιρικό μπαλόνι και με θέα τα αστέρια και τη Γη, θα απολαμβάνουν οι επισκέπτες πιάτα με αστέρι Michelin, δημιουργώντας το εγχείρημα διαστημικού τουρισμού.
Η ιδέα είναι ότι θα υπάρχει μια περιστρεφόμενη πόρτα και μερικοί σεφ που θα έχουν την ελευθερία να επιλέξουν τι θα υπάρχει στο μενού. Οι σεφ της Celeste δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Σκοπός είναι «οι σεφ να μπορούν να ασκήσουν τη δημιουργική τους άδεια και να εξασφαλίσουν τη δυνατότητα εξατομίκευσης της εμπειρίας των επισκεπτών για να προσφέρουν κάτι εκλεπτυσμένο και ανεβασμένο». Έτσι, οι σεφ μπορούν να αποφασίσουν αν το φαγητό πρέπει να γίνει πριν ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Αυτή η κάψουλα θα ανέβει σε ύψος 25.000 μέτρων, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να θαυμάσουν την καμπυλότητα της Γης, έχοντας την δυνατότητα να πιούν κρασί και να δειπνήσουν, θαυμάζοντας την εξωπραγματική θέα.