click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
iPhone σε ελεύθερη πτώση επέζησε από θαύμα Pin Tweet Share

iPhone σε ελεύθερη πτώση επέζησε από θαύμα

19/05/2023

Όπως δημοσιοποιήθηκε στα media, ένας χρήστης iPhone, έκανε ελεύθερη πτώση από αλεξίπτωτο καταγράφοντας την εμπειρία του στον λογαριασμό του στο TikTok. Μόλις ξεκίνησε την πτώση φαίνεται να φεύγει το ξεχασμένο κινητό του, από τη πίσω τσέπη του παντελονιού του και να χάνεται στο κενό.

Το iPhone έκανε ελεύθερη πτώση από ύψος 14.000 ποδιών (4,2 χλμ από το έδαφος) και με ταχύτητα άνω των 160 χλμ/ώρα. Όταν ολοκληρώθηκε η πτώση με ασφάλεια, το έψαξαν στο έδαφος μέσω της εφαρμογής “Find My iPhone”. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με αυτό που είδαν, καθώς το βρήκαν λειτουργικό, όχι εντελώς κατεστραμμένο και σφηνωμένο στη λάσπη.

Η Apple έχει κάνει γενναίες προσπάθειες τα τελευταία χρόνια για να ενισχύσει τόσο την μπροστινή όσο και την πίσω όψη των iPhone ώστε να βγαίνουν όσο το δυνατόν πιο άθικτα γίνεται από μια “πτώση”.

Έχουμε δει iPhone να αποτυγχάνουν σε δοκιμές πτώσης από μικρά ύψη όπως αν πέσουν από τη τσέπη ενός μπουφάν, ενώ έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχουν επιβιώσει από πιο σοβαρές πτώσεις και ατυχήματα. Είναι θέμα προστασίας, αντοχής, γωνίας πρόσκρουσης και σίγουρα τύχης!