click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
JetBlack iPhone 7: Πόσο απίστευτα εύκολα μπορεί να γδαρθεί απ’ την καθημερινή χρήση [video] Pin Tweet Share

JetBlack iPhone 7: Πόσο απίστευτα εύκολα μπορεί να γδαρθεί απ’ την καθημερινή χρήση [video]

22/09/2016

Πολλοί είναι αυτοί που ενθουσιάστηκαν με την JetBlack επιλογή του iPhone 7 και 7 Plus. Έγινε αμέσως η πιο δημοφιλής χρωματική έκδοση και ταυτόχρονα sold out από τις προπαραγγελίες.

Βέβαια η JetBlack έκδοση έρχεται μαζί με μια προειδοποίηση. Χρησιμοποιήστε θήκη ή αποδεχτείτε ότι θα έχετε ένα καινούργιο iPhone που αρκετά σύντομα θα δείχνει σαν παλιό καθώς οι γρατζουνιές και η φθορά από την καθημερινή χρήση μπορούν εύκολα να «τραυματίσουν» το όμορφο του φινίρισμα. 

Όπως αναφέρει η Apple: «Το high-gloss φινίρισμα του νέου jet black iPhone, επιτυγχάνεται μέσω μιας διαδικασίας ανοδίωσης και λουστραρίσματος εννέα βημάτων. Η επιφάνεια του είναι το ίδιο σκληρή όπως κάθε άλλο ανοδιωμένο προϊόν της Apple, ωστόσο το γυαλιστερό φινίρισμα του μπορεί να παρουσιάσει μικρές εκδορές κατά τη χρήση. Εάν σας ανησυχεί αυτό, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε μία από τις πολλές διαθέσιμες θήκες για να προστατεύσετε το τηλέφωνο σας».

Και καθώς αυτή προειδοποίηση δεν είναι αρκετή για κάποιους να αναθεωρήσουν την επιλογή του JetBlack, το παρακάτω video περνάει τη συσκευή από διάφoρα τεστ αντοχής – μέσα από κινήσεις που γίνονται καθημερινά-  και θα τους βοηθήσει σίγουρα να πάρουν μια απόφαση πριν προχωρήσουν στην αγορά ενός JetBlack iPhone 7.

Για λόγους σύγκρισης, στις ίδιες δοκιμασίες επεβλήθη ταυτόχρονα κι ένα ασημί iPhone 6s Plus, το οποίο έδειξε να αντιμετωπίζει καλύτερα τις δοκιμασίες, ενώ η JetBlack αποδείχτηκε εξαιρετικά «ευάλωτη».

Η ετυμηγορία; Κάθε κίνηση και κάθε αντικείμενο κατάφερε να προκαλέσει φθορές διαφορετικής βαθμίδας και μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα πώς επηρεάζεται το λαμπερό του φινίρισμα από τις φθορές της καθημερινής χρήσης. Όπως φαίνεται, συγκεντρωτικά η καθημερινή φθορά μπορεί να αφήσει τη συσκευή με μια καθόλου κολακευτική εικόνα και σίγουρα τελείως διαφορετική από την αρχική όψη “του κουτιού”

Οι χρήστες που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν την JetBlack έκδοση, ποστάρουν φωτογραφίες με την φθορά που έχει ήδη υποστεί η συσκευή τους απ’ την απλή καθημερινή χρήση.

 «Πρώτη μέρα μέσα στην τσέπη μου μαζί με τα κλειδιά μου και συνέβη αυτό».

Εάν μετά από όλα τα παραπάνω κάποιος εξακολουθεί να θέλει να αποκτήσει την JetBlack έκδοση, μετά την αγορά της συσκευής του καλό θα ήταν να έρθει σε ένα κατάστημα iRepair και να αναζητήσει μια θήκη που θα την προστατέψει αλλά δεν κρύψει την ομολογουμένως εντυπωσιακή λάμψη της. Έτσι κι αλλιώς για την εμφάνιση του θα το προτιμήσεις, γιατί να θες να το κρύψεις;