click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Samsung Galaxy S7: βγαίνει νικητής από βουτιά σε πισίνα! [video] Pin Tweet Share

Samsung Galaxy S7: βγαίνει νικητής από βουτιά σε πισίνα! [video]

07/03/2016

Με τα τόσα δημοσιεύματα για τις ναυαρχίδες της Samsung, γνωρίζαμε σχεδόν τα πάντα για το Galaxy S7 και Galaxy S7 αρκετό καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση τους. Μετά όμως υπήρξαν πολλά χαρακτηριστικά που εντυπωσίασαν όλους όσους τα πήραν στα χέρια τους, όπως η κάμερα αλλά και το χαρακτηριστικό που αφαιρεί ένα πονοκέφαλο από πολλούς χρήστες, το ότι είναι ανθεκτικό σε νερό.

Σύμφωνα με τη Samsung, οι ναυαρχίδες της μπορούν να παραμείνουν για 30 λεπτά κάτω από το νερό σε βάθος μέχρι και 1.5 μέτρου και να μην εμφανιστεί κανένα απολύτως πρόβλημα που θα μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία τους. Για την ενίσχυση της προστασίας των συσκευών, σε περίπτωση που βραχεί τίθεται σε λειτουργία ένας εξελιγμένος σένσορας που προειδοποιεί τον χρήστη για την συγκέντρωση υγρασίας στη θύρα microUSB ώστε να αποφύγουν να φορτίσουν τη συσκευή τους και να προκαλέσουν ενδεχόμενο βραχυκύκλωμα. 

Ένας χρήστης του YouTube θέλησε να ανακαλύψει πόσο στ’ αλήθεια πόσο ανθεκτικό είναι το νέο smartphone της Samsung που μόλις αγόρασε. Αρχικά γέμισε ένα μπολ με νερό και βύθισε το Galaxy S7 για 20 λεπτά. Αυτό όμως ήταν αρκετά βαρετό και για αυτό θέλησε να το κάνει λιγάκι πιο ενδιαφέρον. Με τη βύθιση στο μπολ και μετά από 20 λεπτά το τηλέφωνο λειτουργούσε κανονικά. Τι θα γινόταν όμως εαν το βουτούσε σε μια πισίνα; 

Ο κάτοχος του Galaxy S7 έβαλε το μαγιό του, πήγε σε μια πισίνα, άνοιξε την κάμερα του και βούτηξε χωρίς φόβο μαζί με τη συσκευή του!

Κατάφερε τελικά η συσκευή να επιβιώσει;

H κάμερα συνέχισε να καταγράφει και μετά τη βουτιά; 

Όπως φαίνεται όλα δούλεψαν ρολόι με την ολοκλήρωση αυτού του ιδιαίτερου water resistance test και στο τέλος της δοκιμής το νέο Galaxy όπως δείχνει το παραπάνω video, δεν εμφάνισε καμία απολύτως βλάβη, όπως ακριβώς προβάλλεται από την Samsung.