click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Πόσο συχνά καθαρίζετε εσωτερικά τον desktop υπολογιστή σας; Pin Tweet Share

Πόσο συχνά καθαρίζετε εσωτερικά τον desktop υπολογιστή σας;

07/07/2015

Οι desktop υπολογιστές τραβάνε στο εσωτερικό τους τον δροσερό αέρα και στην συνέχεια τον αποβάλλουν προς τα έξω ως ζεστό. Μαζί με αυτόν τον αέρα συνυπάρχουν σκόνη, τρίχες κατοικίδιων, χνούδι, βρωμιά και οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στον αέρα που μας περιβάλλει μέσα στο σπίτι μας. 

Όπως καθαρίζουμε το σπίτι μας, έτσι και ο υπολογιστής μας χρειάζεται καθαρισμό, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντική διαδικασία για την συντήρηση του καθώς παρατείνεται η διάρκεια ζωής του και αποφεύγονται προβλήματα όπως υπερθέρμανση, θόρυβος ανεμιστήρα, βλάβη στις επαφές, ξαφνικό σβήσιμο, απώλεια δεδομένων ή επιβράδυνση των λειτουργιών του.

Εσείς πόσο συχνά κάνετε καθαρισμό στον υπολογιστή σας;

α. Κάθε μήνα ή συχνότερα 

β. Κάθε 6 μήνες 

γ. Μια φορά τον χρόνο

δ. Ποτέ

ε. Μπορεί να γίνει καθαρισμός στο εσωτερικό του υπολογιστή; 

Εάν απαντήσατε δ ή ε,  ίσως κάτι ήδη πηγαίνει στραβά με τις επιδόσεις του υπολογιστή σας. 

Όσο σχολαστικοί κι αν είμαστε με την καθαριότητα, λόγω του στατικού ηλεκτρισμού, η σκόνη θα μαζεύεται αναπόφευκτα πάντα στο εσωτερικό του desktop ή laptop υπολογιστή σας. Σκόνη και ακαθαρσίες συνήθως «κολλούν» στον ανεμιστήρα του επεξεργαστή (CPU), δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα.

Ο καθαρισμός του υπολογιστή συστήνεται να πραγματοποιείται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο για να καταφέρετε να διατηρήσετε τις υψηλές επιδόσεις του μαζί με την εύρυθμη λειτουργία του. 

Καθαρισμός Yπολογιστή iRepair