click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου iMac 21.5" 2017

Είτε χρειάζεσαι περισσότερο χώρο στον σκληρο δίσκο, είτε απλά θέλεις να τον αναβαθμίσεις με έναν γρήγορο SSD σκληρό δίσκο, μπορούμε να εγκαταστήσουμε τον καινούριο σκληρό δίσκο του iMac για εσένα. Μπορούμε επισής αν το επιθυμείς να μεταφέρουμε τα αρχεία από τον παλιό σκληρό δίσκο στον καινούριο ώστε το iMac να παραμείνει ακριβώς το ίδιο.

Χρόνος επισκευής:

Η αλλαγή δίσκου γίνεται μέσα σε λίγες ώρες, αναλόγως το φόρτο εργασίας.

Τι περιλαμβάνεται στο κόστος της επισκευής:

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση του νέου δίσκου στον υπολογιστή. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του σκληρού δίσκου, τον οποίο θα πρέπει να μας προμηθεύσεις ή να αγοράσεις ξεχωριστά.

Σημείωση: Το κόστος επισκευής ισχύει για μοντέλα iMac έως το 2011. Για μεταγενέστερα μοντέλα, απο το 2012 και έπειτα,  η τιμή διαμορφώνεται στα 81,30€ (τιμή χωρίς ΦΠΑ).

Επιπλέον υπηρεσίες:

  • πρόσθεσε €24.39 + ΦΠΑ αν θέλεις και εγκατάσταση OS X
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου iMac 21.5" 2017 έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Πλήρη έλεγχο του Αναβάθμιση Σκληρού Δίσκου iMac 21.5" 2017 μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: