click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Σπασμένη οθόνη κινητού: τι να κάνεις πριν την επισκευάσεις; Pin Tweet Share

Σπασμένη οθόνη κινητού: τι να κάνεις πριν την επισκευάσεις;

07/05/2021
Έριξες το κινητό μια φορά και με ανακούφιση διαπίστωσες ότι η οθόνη έμεινε άθικτη. Την δεύτερη φορά, η τύχη δεν ήταν με το μέρος σου και το αγαπημένο σου smartphone έδειξε κάποιες φανερές «ευαισθησίες».

Το σίγουρο είναι πως δεν χρειάζεται να είσαι άτυχος για να πάθει κάτι η οθόνη του κινητού σου, αλλά ούτε και τυχερός για να τη φτιάξεις αμέσως. Στα καταστήματα iRepair επισκευάζουμε την σπασμένη οθόνη σου μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Τι πρέπει να κάνεις αν έχεις σπασμένη οθόνη κινητού;
 

1. Πόσο έντονο είναι το σπάσιμο;

Αρχικά, να πάρεις μια μεγάλη ανάσα και μετά να κάνεις την προσωπική σου διάγνωση. Το πρόβλημα είναι λειτουργικό ή αισθητικό; Υπάρχει μια μικρή ρωγμή ή έγινε χίλια κομμάτια; Στην πρώτη περίπτωση η αντικατάσταση της οθόνης ίσως να μπορεί να περιμένει για λίγο. Στην δεύτερη, η άμεση επισκευή οθόνης είναι μονόδρομος. Το να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το κινητό σου είναι αμφιλεγόμενο για την ασφάλεια σου, αφού ουσιαστικά ακουμπάς μικρά γυαλιά με τα δάχτυλά σου. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μια μικρή γρατζουνιά μπορεί να εισχωρήσει στο εσωτερικό και να επηρεάσει το κινητό σου συνολικά.

2. Better “save” than sorry!

Αν αποφασίσεις τελικά να προχωρήσεις σε επισκευή οθόνης κινητού, τότε είναι καλό να έχει προηγηθεί ένα back-up. Μπορεί το πρόβλημα να είναι βαθύτερο από ότι φαίνεται και να έχει επηρεαστεί το εσωτερικό του κινητό του, που σημαίνει ότι ενδέχεται να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δεν θέλεις να σε βρει απροετοίμαστο ένα τέτοιο σενάριο.

Οθόνη κινητού τιμή και χρόνος

Σίγουρα θα κάνεις μια έρευνα αγοράς για να δώσεις το σπασμένο κινητό σε έμπειρα, γρήγορα και οικονομικά χέρια. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις με προτεραιότητα είναι η εγγύηση. Στα καταστήματα iRepair εκτός από εγγύηση χαμηλότερης τιμής, δίνουμε και εγγύηση εφ’ όρου ζωής στις περισσότερες επισκευές μας και διατηρούμε ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα για να επιστρέψει γρήγορα το κινητό σου πίσω σε σένα, πριν προλάβει να σου λείψει. 

Τι δεν πρέπει να κάνεις αν έχεις σπασμένη οθόνη κινητού

Όσο εξοικειωμένος και αν είσαι με την τεχνολογία, μία σπασμένη οθόνη είναι πρόκληση. Σε περίπτωση που θέλεις να πάρεις το ρίσκο, θα πρέπει να προμηθευτείς ανταλλακτικά για το μοντέλο σου και εργαλεία επισκευής και να ακολουθήσεις όλα τα βήματα με πολύ προσεκτικές κινήσεις.

Η καλύτερη κίνηση που μπορείς να κάνεις όμως, είναι να το εμπιστευτείς σε αυτούς που ξέρουν. 

Στα iRepair προσφέρουμε επισκευές κινητού με:
 

Το κινητό σου αξίζει την καλύτερη μεταχείριση. Όποιο μοντέλο κινητού και αν έχεις, εμείς μπορούμε να το φροντίσουμε αν η οθόνη του ραγίσει ή σπάσει. Εσύ στο μεταξύ, μπορείς να εξοπλιστείς με ένα προστατευτικό τζαμάκι στο iRepair e-shop για να το αποτρέψεις να ξανασυμβεί.