click2call
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή
Γίναμε ένα. Public και iRepair μαζί φέρνουν νέα εποχή στο service συσκευών. Pin Tweet Share

Γίναμε ένα. Public και iRepair μαζί φέρνουν νέα εποχή στο service συσκευών.

24/01/2022

Οι ίδιες υπηρεσίες επισκευής που ξέρεις και εμπιστεύεσαι, τώρα και μέσα στα Public.
iRepair και Public ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται ένα για να δώσουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζεις με τις συσκευές σου.
Η συνεργασία ξεκινά με σημεία service iRepair ήδη μέσα σε τέσσερα καταστήματα Public, The Mall Athens, Γλυφάδας, Πειραιά και Συντάγματος και με άμεσο πλάνο το άνοιγμα νέων σημείων και σε άλλα καταστήματα Public, για να σε φέρουν πιο κοντά σε λύσεις επισκευής για τις συσκευές σου. Στα σημεία service iRepair των Public θα έχεις πρόσβαση σε μία ευρύτερη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και επισκευής συσκευών τεχνολογίας όπου θα μπορέσεις να επιλέξεις υπηρεσίες για κάθε ανάγκη της συσκευής σου γρήγορα, εγγυημένα και σε ανταγωνιστικές τιμές.
Από απλές υπηρεσίες όπως η ρύθμιση μιας νέας συσκευής, η αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας, έως και πιο σύνθετες υπηρεσίες όπως η επισκευή βλάβης στην μητρική πλακέτα, πλέον γίνονται και στα σημεία service iRepair μέσα στα Public, και στις περισσότερες περιπτώσεις ολοκληρώνονται στον χρόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις τις αγορές σου μέσα στο κατάστημα. Για παράδειγμα, οι πελάτες του καταστήματος Public στο Σύνταγμα θα μπορούν να αφήσουν το κινητό τους για άμεση αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας ώστε να επισκευαστεί όσο αυτοί κάνουν μια βόλτα στο κατάστημα ή απολαμβάνουν έναν καφέ στο Public Café.
Επισκευές smartphone, tablet, laptop και desktop ολοκληρώνονται από τους εξειδικευμένους τεχνικούς  της iRepair σε ελάχιστο χρόνο, καλύπτονται από  εγγύησή καλής λειτουργίας και τις βρίσκεις σε προνομιακή τιμή με εκπτώσεις στις πολλαπλές επισκευές που φτάνουν έως και μείον 75% στο τελικό κόστος της επισκευής. Οι τεχνικοί της iRepair, πιστοποιημένοι από την Apple, αναλαμβάνουν και επισκευές iPhone, iPad, MacBook και iMac με αυθεντικά ανταλλακτικά.
Μέσα από τα σημεία service iRepair μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε μία διευρυμένη γκάμα υπηρεσιών επισκευής για τις ηλεκτρονικές σου συσκευές και έτσι να επεκτείνεις τη ζωή τους, να κρατήσεις τα δεδομένα σου πιο ασφαλή και να κάνεις τη καθημερινότητά σου πιο εύκολη χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις συσκευή.
Με κάθε σου επίσκεψή σε ένα από τα καταστήματα Public στο The Mall Athens, τη Γλυφάδα, τον Πειραιά ή το Σύνταγμα, αποκτάς ταυτόχρονη πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες Public αλλά και στις υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της iRepair.