click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Βρεγμένου iPad 1

Βράχηκε το iPad 1 σας; Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας έχουν εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στις επισκευές ζημιάς από νερό σε iPad 1. Εάν μας φέρετε το iPad 1 σας σε ένα από τα καταστήματα iRepair την ίδια μέρα που βράχηκε, η πιθανότητα να το επισκευάσουμε είναι πάνω από 90%!

Χρόνος επισκεής:
Είτε μας φέρετε το βρεγμένο iPad 1 σας σε ένα κατάστημα iRepair ή το στείλετε μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε, θα χρειαστούν από 1-7 ημέρες για να το επισκευάσουμε, αναλόγως την έκταση και φύση της ζημιάς που έχει υποστεί.

Τι περιλαμβάνεται στο κόστος επισκευής:
Η επισκευή συμπεριλαμβάνει πλήρη αποσυναρμολόγηση και καθαρισμό όλων των εξαρτημάτων της συσκευής ξεχωριστά, καθαρισμό με υπερήχους και μικροεπισκευές στη μητρική πλακέτα εφόσον χρειαστούν. Εάν χρειαστεί να γίνει αλλαγή κάποιου ανταλλακτικού ή επισκευή σε επίπεδο μικροτσίπ στην μητρική πλακέτα, σας ενημερώνουμε για τυχών επιπλέον κόστος πριν προχωρήσουμε.

Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο του Βρεγμένου iPad 1 μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • 6 μήνες εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: