click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Εγκατάσταση Windows σε iMac

Έχετε iMac αλλά χρειάζεται να χρησιμοποιείσετε εφαρμογές των Windows; Αγοράσατε iMac για την ομορφιά του αλλά θέλετε να χρησιμοποιείτε τα Windows; Μπορούμε να εγκαταστήσουμε για εσάς τα Windows στο iMac σας. Θα βεβαιωθούμε ότι όλα οι οδηγού και ενημερώσεις έχουν εγκατασταθεί σωστά στην καινούρια εγκατάσταση των Windows. Επίσης θα βελτιστοποιήσουμε την τα Windows για βέλτιστη απόδοση. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε τα Windows στο iMac σας είτε μέσω boot camp είτε μέσω παράλληλων επιφανειών εργασίας.

Χρόνος επισκευής:

Μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση των Windows μέσα σε λίγες ώρες. Εάν χρειαστεί και μεταφορά αρχείων, αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και 2 ημέρες αναλόγως τον όγκο των αρχείων.

Κόστος υπηρεσίας εγκατάστασης Windows:

Το κόστος της υπηρεσίας συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση των Windows, των οδηγών, δωρεάν λογισμικού και λογισμικού για το οποίο έχετε άδεια. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της άδειας χρήσης των Windows. Υπάρχει επιπλέον χρέωση 16.26€ +ΦΠΑ εάν επιθυμείτε και μεταφορά των αρχείων σας απο την παλιά στην νέα εγκατάσταση.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν:

  • θέλετε Windows στο iMac σας
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Εγκατάσταση Windows σε iMac έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Πλήρη έλεγχο του Εγκατάσταση Windows σε iMac μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.