Επισκευή LG

Στην iRepair φροντίζουμε έτσι ώστε σχεδόν όλες οι επισκευές σε smartphone LG να ολοκληρώνονται άμεσα και να το έχετε ξανά στα χέρια σας σε λιγότερο από 1 ώρα!

Το LG smartphone σας είναι πολύτιμο εργαλείο στην καθημερινότητα σας και είναι αυτονόητο πως εάν χαλάσει θα θέλετε να επισκευαστεί το συντομότερο δυνατόν. Εμείς μπορούμε να το καταφέρουμε!

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος του LG smartphone σας που μπορεί να έχει σπάσει, να έχει χαλάσει ή να μην λειτουργεί σωστά. Διαθέτουμε εξειδίκευση σε επισκευές LG όπου έχει προκύψει βλάβη από νερό ή ακόμη κι αν η συσκευή  έχει εμφανίσει πρόβλημα στην μητρική πλακέτα. Ακόμη και στην περίπτωση που σας έχουν πει πως το LG σας δεν μπορεί να επισκευαστεί, εμείς σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις μπορούμε να το επισκευάσουμε ώστε να λειτουργεί και πάλι σωστά!

Σε όλα τα καταστήματα iRepair, ο χώρος επισκευής για το LG smartphone σας είναι ειδικά σχεδιασμένος να βρίσκεται σε κοινή θέα. Δεν πιστεύουμε ότι οι επισκευές smartphone πρέπει να γίνονται πίσω από μια κλειστή πόρτα, έτσι μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την πορεία επισκευής της συσκευής σας και να νιώθετε πάντα ασφάλεια ότι τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προσωπικά.


Επιλέξτε το μοντέλο LG που σας ενδιαφέρει

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς
Οδηγός Διάγνωσης

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

1o
Bήμα
Επιλέξτε την συσκευή σας

2o
Bήμα
Επιλέξτε το μοντέλο σας

  ΠΙΣΩ

  3o
  Bήμα
  Επιλέξτε το σφάλμα της συσκευής σας

   ΠΙΣΩ
   ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ
   
   iRepair LIVE CHAT
   Για κάθε απορία, μιλήστε μαζί μας.