click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Επισκευή Υποδοχής Φόρτισης Galaxy Note 1

Μήπως ξαφνικά η συσκευή σου σταμάτησε να φορτίζει; Μήπως διαπίστωσες ότι ο υπολογιστής σου δεν το αναγνωρίζει πια; Θέλεις να σταματήσει να σε ταλαιπωρεί και να μπορεί να επισκευαστεί σήμερα κιόλας; Στα iRepair χρειαζόμαστε ελάχιστο χρόνο για να αντικαταστήσουμε την υποδοχή USB στο κινητό σου και να το επαναφέρουμε γρήγορα σε πλήρη λειτουργικότητα!
Τι περιλαμβάνει η επισκευή:
Στο κόστος επισκευής εισόδου τροφοδοσίας συμπεριλαμβάνεται το ανταλλακτικό, η εργασία και η τρίμηνη εγγύηση καλής λειτουργίας.
Χρόνος επισκευής:
Φέρε μας τη συσκευή σε ένα από τα καταστήματα iRepair και αντικαθιστούμε την USB υποδοχή την ίδια ημέρα, μόνο μέσα σε λίγες ώρες! Επιπλέον μπορείς να μας στείλεις τη συσκευή σου μέσω της δωρεάν υπηρεσίας courier που παρέχουμε. Την επισκευάζουμε και μέσα σε περίπου 48 ώρες την έχεις ξανά στα χέρια σου!
Πληροφορίες για την υποδοχή USB του Galaxy Note:
Η υποδοχή USB είναι κομμάτι ενός σύνθετου ανταλλακτικού που περιλαμβάνει το μικρόφωνο της συσκευής, το κεντρικό πλήκτρο και τα πλήκτρα επιλογής και επιστροφής. Η τρίμηνη εγγύηση που παρέχουμε για αυτή την επισκευή καλύπτει όλα τα εξαρτήματα ανταλλακτικού.
Η υποδοχή USB μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση εάν:
  • η συσκευή δεν φορτίζει
  • η συσκευή δεν συγχρονίζει με Η/Υ
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Υποδοχής Φόρτισης Galaxy Note 1 έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Υποδοχής Φόρτισης Galaxy Note 1 και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Υποδοχής Φόρτισης Galaxy Note 1 μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.
  • 3 μήνες εγγύηση για την συγκεκριμένη επισκευή και τα ανταλλακτικά.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: