click2call
GR EN
Κλείσε ραντεβού για Express Επισκευή

Εγκατάσταση OS X στο iMac 21.5" 2017

Χρειάζεστε επανεγκατάσταση του OS X στο iMac σας; Το λειτουργικό σύστημα σας δεν λειτουργεί όπως πρέπει ή για κάποιο λόγο δεν σας αφήνει να το αναβαθμίσετε στην τελευταία έκδοση; Στην iRepair μπορούμε να εγκαταστήσουμε και να ρυθμίσουμε το λειτουργικό σύστημα OS X στο iMac σας, μέσα σε λίγες ώρες!

Χρόνος ολοκλήρωσης:

Μπορούμε να εγκαταστήσουμε το OS X για σας, μέσα σε λίγες ώρες εάν δεν χρειάζεστε και μεταφορά των αρχείων σας. Αν χρειάζεστε μεταφορά των αρχείων από το παλιό λειτουργικό στο καινούργιο, μπορεί να χρειαστεί έως και 1-2 ημέρες αναλόγως τον όγκο των δεδομένων.

Τι περιλαμβάνει το κόστος της υπηρεσίας:

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση του λειτουργικού OS X με όλες τις πιό πρόσφατες ενημερώσεις. Επίσης κάνουμε εγκατάσταση χρήσιμων δωρεάν προγραμμάτων και οποιουδήποτε προγράμματος έχετε άδεια. Υπάρχει μια επιπλέον χρέωση 16.26€ +ΦΠΑ σε περίπτωση που θέλετε να κάνουμε και μεταφορά των αρχείων σας.

Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν:

  • θέλετε να αναβαθμίσετε το λογισμικό OS X
  • θέλετε μια καινούργια εγκατάσταση
  • το λογισμικό σας έχει χαλάσει
Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:
  • Πλήρη έλεγχο πριν από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το Εγκατάσταση OS X στο iMac 21.5" 2017 έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του χαλασμένου ανταλλακτικού από το Εγκατάσταση OS X στο iMac 21.5" 2017 και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρη έλεγχο του Εγκατάσταση OS X στο iMac 21.5" 2017 μετά την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σου το επιστρέψουμε.

Διάβασε τους όρους της εγγύησης

Online Εξυπηρέτηση πελατών

Αν έχεις οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη συσκευή σου ή χρειάζεσαι κάποια πληροφορία σχετικά με μια επισκευή, επικοινώνησε με το κοντινότερο κατάστημα iRepair.

Η συσκευή σου μπορεί να χρειάζεται και κάποια από τις παρακάτω επισκευές: