Δωρεάν υπηρεσία courier

Κάνουμε απλή και οικονομική την διαδικασία επισκευής όπου και αν ζείτε στην Ελλάδα.

Όταν παραλάβουμε την συσκευή σας, πραγματοποιούμε έναν τεχνικό έλεγχο για να διαπιστώσουμε ακριβώς το πρόβλημα της και σας πληροφορούμε με το κόστος επισκευής. Αν τελικά δεν συμφωνήσετε με το κόστος επισκευής, ή η συσκευή σας δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί, υπάρχει μια μικρή χρέωση στα €10 για τον τεχνικό έλεγχο και τα μεταφορικά. Αν προχωρήσουμε σε επισκευή, δεν σας χρεώνουμε ούτε τον τεχνικό έλεγχο, ούτε τα μεταφορικά.

Απλά ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχετε την συσκευή πίσω στα χέρια σας μέσα σε 48 ώρες.

*Σημείωση* Η αποστολή και η παραλαβή της συσκευής σας είναι δωρεάν για κάθε επισκευή. Εάν η συσκευή σας δεν επισκευάζεται, σας την επιστρέφουμε και χρεώνεστε μόνο το ελάχιστο κόστος της αποστολής (5€). Στην περίπτωση που η συσκευή σας επισκευάζεται αλλά δεν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την επισκευή, χρεώνεστε τα έξοδα αποστολής/παράδοσης της συσκευής σας (10€). Στην αποστολή laptop με αξία επισκευής μικρότερη των 70€, χρεώνεστε την αξία της επισκευής συν τα έξοδα αποστολής/παράδοσης (10€) 

4 Απλά Βήματα για πανελλαδικές επισκευές σε 48 ώρες