Υπηρεσίες προς επιχειρήσεις

Στην iRepair προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες προς μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Οι εταιρικοί μας πελάτες απολαμβάνουν ειδικά προνόμια, όπως μειωμένες τιμές για τις επισκευές τους, αποκλειστικό εταιρικό αντιπρόσωπο και προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση τους. Με πάνω από 100 εξειδικευμένους τεχνικούς πανελλαδικά, είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλες τις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Η επιχείρηση σας σε πρώτο πλάνο
Τα smartphone, tablet και laptop έχουν γίνει σημαντικά εργαλεία για όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις. Δυστυχώς, κάποιες φορές σπάνε, χαλάνε ή δεν λειτουργούν σωστά. Όταν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με μία συσκευή σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον αποκλειστικό εταιρικό σας αντιπρόσωπο. Εκείνος θα σας καθοδηγήσει για την ολοκλήρωση της επισκευής σας, εύκολα και γρήγορα. Αφήστε σε εμάς την διαδικασία της επισκευής και αφήνουμε εσάς να επικεντρωθείτε ελεύθερα στην επιχείρηση σας.

Διευκόλυνση
Είμαστε μια μεγάλη επιχείρηση και καταλαβαίνουμε την σημασία της σωστής λειτουργίας όλων των τεχνολογιών που χρησιμοποιούμε καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να επισκευαστούν άμεσα σε περίπτωση προβλήματος. Έχουμε προνοήσει οι υπηρεσίες μας να διεκπεραιώνονται όσο πιο απλά γίνεται και να προσαρμόζονται έυκολα στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Δεν είναι ανάγκη να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο ή να υπάρχει ελάχιστος αριθμός επισκευών για να επωφεληθείτε από τα προνόμια της υπηρεσίας μας.

Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα
Η επισκευή μια συσκευής είναι σαφώς πιό οικονομική από την αντικατάσταση της. Επιλέγοντας να επισκευάσετε μια συσκευή μειώνετε τον προυπολογισμό της επιχείρησης σας για την αγορά νέων ή εφεδρικών συσκευών. Εφόσον οι περισσότερες επισκευές ολοκληρώνονται σε λιγότερο από 20 λεπτά, οι υπάλληλοι σας δεν θα χρειαστεί να μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία για να κάνουν την δουλειά τους. Με αυτό το τρόπο εξοικονομείτε εκτός από χρήματα και πολύτιμο χρόνο!

Τι περιλαμβάνει το πακέτο εταιρικών πελατών:
  • Μειωμένες τιμές ανάλογες με τον αριθμό επισκευών κάθε μήνα
  • Προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση
  • Αποκλειστικό εταιρικό αντιπρόσωπο
  • Δωρεάν διάγνωση συσκευής
  • Εφ΄όρου ζωής εγγύηση στις περισσότερες επισκευές
  • Έκπτωση σε όλους τους υπαλλήλους της επιχείρησης σας
  • Δωρεάν αποστολή μέσω courier για smartphone και tablet

Είστε έτοιμοι να αρχίσουμε την συνεργασία μας; Καλέστε μας στο 210 96 06 860 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας αντιπρόσωπος μας θα σας καλέσει εντός 24 ωρών.


iRepair LIVE CHAT
Για κάθε απορία, μιλήστε μαζί μας.